2777
2789
عنوان

بده یاخوبه

151 بازدید | 30 پست

منو پارتنرم تو یه دانشگاهیم

خانواده ها از رابطمون خبر دارن جز بابای من

قصدمون جدیه ولی خب همیشه احتمال طلاق هست چه برسه کات کردن

ولی😭

تو دانشگاه همشششش کنارمه دستمو میگیره یهو چایی خوراکی میخره میاره

هیچ دخترم نگاه نمکینه:)

و همینطور اجازه نمیده پسری از کنارم رد شه

من نمی‌خواستم تو دانشگاه کسی بفهمه که صدا کنه 

رل همه رفیقان کلا اینطورن همش کنار پارتنرشونن

چیکار کنم؟؟؟؟

مامانم میگه کیسای بهترو میپرونی😑

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه بد بخت شدی رفتکافیه فقط کات کنید

دقیقا ترسم از اینه 

هر چند جدیع ولی کات کنیم چیییی

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
بنظر پسره خوبی میاد

خیلیییی

امروز ناهار رفتیم همه بندری گرفتن برا دوست دخترشون هر کاری کردم قبول نکرد😐😂ک چیز ارزون نمیشه از همه لحاظ نگرانم میشه سورپرایز کلییی حس خوب

ولی کات کنیم چی

یا اصلا نکنین خب تو دانشگاه جالب نیس همه بفهمن

مامانت راست میگه

ایشون پدرش ۱۰۰ میلیارد دارایی داره

مایی که پدرم نه خونه داره نه مغازه

برا ما این حد خوب نیس؟سطح بالاتر اختلاف طبقاتی زیاد میشه اخه

عزیزم به نظر من دوست داره از دستش نده و چیزی نگو که نارحتش کنی بخاطر چیزی که معلوم نیست باشه یا نه🥲 ...

دوس داشتنش حتمیه شکی نیس

ولی بلکه یکی بهتر اومد🥲

اگه دوستش داری چرا به کیس بهتر فکر میکنیاگه دوستش نداری پس چرا باهاش تو رابطه ای؟تکلیف خودت رو مشخص ...

من اره به کیس بهتر فکر نمیکنم چون این مرد واقعیه

ولی کات کنیم چی💔