2777
2789

من حدود یک ساعت پیش داشت چشمم گرم میشد که بخوابم ولی خوابم نبرده بود .بعد توی اون لحظه احساس کردم چیزی داره یادم میاد از اینکه بلایی سر کسی آوردم و ازش گذشتم و صداش رو در نیاوردم .انگار که کسی رو کشته باشم ‌.یا کسی در حال مرگ باشه و یا یه بلایی سرش اومده باشه و من مقصر باشم اما سر پوش گذاشته باشم و ازش عبور کرده باشم اما الان که یادم اومده حس عذاب وجدان شدیدی گرفته باشم ‌.انگار که چیزی داشت یادم میومد اما یادم نیومد.. الان هرچی فکر میکنم هیچ چیزی یادم نمیاد . فقط یادم میاد که قبلا هم خواب دیده بودم که کسی رو کشتم و یا بلایی سر کسی آوردم و سعی در پنهان کردن این موضوع دارم . الان با اینکه یک ساعت میگذره هنوز حالم خوب نشده و مدام فکر میکنم تو واقعیت اتفاقی افتاده و من چون در اون زمان خواستم پنهانش کنم یادم نمیاد . حس عذاب وجدان واقعی بودن این موضوع واقعا حالمو بد کرده . هرچه قدر به ذهنم فشار میارم چیزی یادم نمیاد ‌.. ولی حس عذاب وجدان شدید داره میکشه منو ..احساس میکنم هیچوقت قرار نیست یادم بیاد چی کار کردم ولی حس عذاب وجدانش باهام تا آخر عمر میمونه ..چی کار کنم این موضوع از ذهنم پاک بشه ؟

اگه واقعا اتفاقی افتاده باشه و من یادم نیاد که چی بوده چی کار کنم ؟

خیییییلی حالم بده ‌...😔😔😔

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در کل این یه اتفاق طبیعیه

همه ادما گاهی دچار عذاب وجدان شدید میشن

فکر کن ببین اخیرا بدی در حق عزیزانت نکردی که عذاب وجدان یا حس پشیمونی شدید داشته باشی؟

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

عزیزکم برو دوش بگیر این احساس ها گاهی پیش میاد

بخدا دارم دیوونه میشم 

انقدر ‌ حالم بده همش میگم نکنه دین به این بزرگی به گردنم باشه ‌😔😔

یچیز دیگه هم بگم

لطفا چیزایی که انقدر حساسن و توی زندگیتون مهمن رو از همه راجبش نظر نخواید، چون بقیه با نظرات غیرکارشناسی شون ممکنه از سر خیرخواهی بدتر باعث حال بدتون شن

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

در کل این یه اتفاق طبیعیههمه ادما گاهی دچار عذاب وجدان شدید میشنفکر کن ببین اخیرا بدی در حق عزیزانت ...

صبح یکم با مامانم راجع به خانواده شوهر خواهرم حرف زدم 

بعد که رفتم حموم خیلی عذاب وجدان گرفتم و همش میگفتم اون دنیا چه جوری میتونم تو چشم خواهرم نگاه کنم که پشت سر شون حرف زدم 

همون جا هم براش صلوات فرستادم و از خدا خواستم منو ببخشه 

جز این چیز دیگه ای یادم نمیاد