2777
2789

به نظرم برا پسرا خیلی راحت تره😢درسته باید شغل و پول و... داشته باشن زندگی رو تامین کنن 

ولی زنا خیلی مسائل بیشتری دارن که باید باهاش کنار بیان 

مثلا حق و حقوق انسانیشون بعد ازدواج ازشون گرفته میشه این خیلی وحشتناکه   

بچه داری   خانه داری  همسر داری   ارتباط با فامیل همسر 

کنار همه اینا بخوای کارم بکنی    آزاد باشی بتونی تفریح کنی   مثلا با ماشین خودت بری بیرون و...    تصمیم گیری هات دیگه دست خودت نیست 

نوع پوشش و  رفتار    کنار اومدن با رابطه و اخلاق همسر

۲۱ سالمه     دارم درس میخونم    چیکار کنم😢😢😢

باور دارم که من میتونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا 25 ازدواج بی معنیه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

حق و حقوق انسانیشون بعد ازدواج گرفته میشه؟ یعنی چی

بدون اجازه شوهر نمیتونن کاری کنن   نمیتونن برن خارج از کشور   درس بخونن کار کنن   حق طلاق با مرد     حق حضانت با مرد 

باور دارم که من میتونم😍
بدون اجازه شوهر نمیتونن کاری کنن نمیتونن برن خارج از کشور درس بخونن کار کنن حق طلاق با مرد ...

قبلشم بدون اجازه پدر نمیتونستی هیچ کاری کنی. باز الان یه راهی هست. حق طلاق و حضانت و تحصیل و همچی و ازش بگیر. جاش مهریه نگیر که حقوق انسانی هر دو رعایت بشه 

قبلشم بدون اجازه پدر نمیتونستی هیچ کاری کنی. باز الان یه راهی هست. حق طلاق و حضانت و تحصیل و همچی و ...

قبل ازدواج پدر هیچ حق قانونی بعد ۱۸ سالگی فرزندش نداره 

باور دارم که من میتونم😍