2777
2789

تروخدا اگه کسی از اطرافیانون این کار رو انجام داده موفقه یا شکست خورده پسرم یک ساله مطالعه وتحقیق وازمایش کرده لب تاپ تهیه کرده وبه جد می حاد شروع کنه تروخدا هر اطلاعاتی بلدین بگین خدا خیرتون بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدریت سرمایه داشته باشه اتفاقی نخواهد افتاد

اتفاقا خدش هم میگه با سرمایه کم شرو ع می کنم طمع نمی کنم مراقبم چون ۱۸ سالش که بود ۸ میلیون پول رونابود کرده الان خیلی مراقبه کلی تمرین کرده

اتفاقا خدش هم میگه با سرمایه کم شرو ع می کنم طمع نمی کنم مراقبم چون ۱۸ سالش که بود ۸ میلیون پول رونا ...

حداقل هزار دلار نیازه 

مدیریت سرمایه به معنای پول کم نیست اصول معامله گریه 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

سلام من توی ترید هم سودهای چند ده میلیونی کردم هم ضررهای سنگین

بنظرم اگه مبتدیه با فارکس و پول مجازی شروع کنه.ببینه میتونه یا نه

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

سلام من توی ترید هم سودهای چند ده میلیونی کردم هم ضررهای سنگینبنظرم اگه مبتدیه با فارکس و پول مجازی ...

درست می فرمایید من خیلی نگرانم تا به این لحظه هر چی داشتم براش دادم خودش هم شرمنده هست ومن به عنوان مادر همراهشم هرچند بقیه سرکوفت می زنن که اشتباهه