2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو از کجا میدونی همزمان به چند نفر دیگه نگفته عشقم .امتحان کن اگه فهمید خودتی یعنی امکان داره که ...

خب همه شماره هامو داره نمیدونم با چه اکانتی بگم بعدشم میفهمه جدیدا یکم بهش مشکوکم میفهمه خودمم یه روش قوی تر لازمم😂

دیگه مثل قبل نیستم باهاش خودش فهمیده خسته شدم نمیتونم

زودتر کات کن شاید وابستگی کارتو سخت کنه ولی وقتی که پیششی هیچ حسی نداری بش پس همون بهتر جدا شی یه مدت کوتاه دلتنگش میشی بعد میفهمی چه کار خوبی کردی ازش جدا شدی

آخرش چیشد؟

یه پیج فیک زدم یه خورده فالور جمع کردم همشون هم در مورد شغلی که طرفم در موردش تخصص داشت بعدش به خودش درخواست دادم قبول کرد..... یه مدت یه گذشت یه شب بحثمون شد دیگه جوابمو نداد گفتم الان وقتشه بخواد خیانت کنه بهترین زمانه با همون پیج فیک بعد چند ساعت بهش پیام دادم در مورد رشته و شغلش پرسیدم گفتن دانشجو هستم تازه قبول شدم شک دارم این رشته رو بمونم یا نه اونم یه خورده راهنماییم کرد و بعد گفت وقت ندارم ببخشید..... روز بعدش به خودم پیام داد دیشب یه دختره ازم کمک خواسته دوباره دعوامون شد 😅گفت تو به من شک داری گفتم نه ولی پیج دختره رو بده میخوام ببینم هرکاری کردم نداد تهش گفتم یا میدی یا کات اونم گفت به سلامت..... دوباره شب با همون پیج فیک بهش پیام دادم اول گفت وقت ندارم سرکارم بعدش پیام هامو سین زد جواب نداد 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه پیج فیک زدم یه خورده فالور جمع کردم همشون هم در مورد شغلی که طرفم در موردش تخصص داشت بعدش به خودش ...

کیبورد گوشیم خرابه غلط داره ببخش

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

زودتر کات کن شاید وابستگی کارتو سخت کنه ولی وقتی که پیششی هیچ حسی نداری بش پس همون بهتر جدا شی یه مد ...

نه مثل قبلم حتی بیشتر عاشقشم ولی دلم نمبخاد با کسی ک محل نداد بهم اهمیت نمیده رابطه داشته باشم

💕🌸☘️🌹

خب همه شماره هامو داره نمیدونم با چه اکانتی بگم بعدشم میفهمه جدیدا یکم بهش مشکوکم میفهمه خودمم یه رو ...

نمیدونم والا من کلا توی نخ امتحان کردن نیستم اگه چیزی ذهنمو مشغول کنه میگم جون مامانشو بخوره و جواب بده 😂😝

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

نمیدونم والا من کلا توی نخ امتحان کردن نیستم اگه چیزی ذهنمو مشغول کنه میگم جون مامانشو بخوره و جواب ...

اخه اینم جون مامانشو قسم میخوره ولی باز این حس باهامه😂

اخه اینم جون مامانشو قسم میخوره ولی باز این حس باهامه😂

بی خیال بابا ، تو ذهن خودت بگو آخه جز من کی میره با این 😂

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!