2777
2789
اسی یه متن میدم با اک فیک بفرس براش😂😂😂🦋ببین من اون دختریم که باهاش حرف میزنی این اکانتم ساختم که ...

یکبار من بهش پیام دادم قصد امتحان کردنش نداشتم یه مدت کات بودیم خطمو عوض کردم بعد که آشتی کردیم با اون خطم پیام دادم گفت شما گفتم عشقت بعد اسممو گفت😂 

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم بفهمه منم ولی از یه طرفم فک نکنم جواب بده چون اون اینجوری نیست جواب دخترارو بده ولی حس میکنم ...

منم همین شک هارو داشتم 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

اسی یه متن میدم با اک فیک بفرس براش😂😂😂🦋ببین من اون دختریم که باهاش حرف میزنی این اکانتم ساختم که ...

ببین این متن واسه پسراییه که همزمان با سه چهار نفرن قاتی میکنن این سه ساله با منه تازگیا حس میکنم با یکی دیگه حرف میزنه پس فورا میدونه کار من بوده😂

مرسی یکم اروم شدم

عزیزمی🥲❤️

من خدم ی رل داشتم۲سال باهاش بودم

مدام حس میکردم ی ریگی ب کفششه بشم میگفدم میگف نه چیزی نی من عاشقتم و این حرفا

اخرش اجی۱۲سالم با ی دختره لب ب لب مچشونو گرف اجیم میگف گریه میکرد میگف غلط کردم فق ب اجیت نگو اجیمم بش گفده دیه گوهم بخوری بی فایدس😂

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

عزیزمی🥲❤️من خدم ی رل داشتم۲سال باهاش بودممدام حس میکردم ی ریگی ب کفششه بشم میگفدم میگف نه چیزی نی م ...

وااای😂

کاش اگه چیزی باشه اینجوری دستش رو بشه

ولی خب پشت گوشی چیزیم بشه نمیشه فهمید خیلی بدههه

ببین این متن واسه پسراییه که همزمان با سه چهار نفرن قاتی میکنن این سه ساله با منه تازگیا حس میکنم با ...

خب تو از کجا میدونی همزمان به چند نفر دیگه نگفته عشقم .

امتحان کن اگه فهمید خودتی یعنی امکان داره که فقط خودت تو زندگیش باشی بعد بهش بگو چالش بود 

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!