2777
2789
عنوان

پدر شوهرم بچمو میزنه

492 بازدید | 39 پست

پدر شوهرم همش بچمو تو جمع میزنه یا سرش داد میزنه خیلی کوچیکه ۱ سال و ۸ ماهشه درصورتی که اون اصلا شیطون نیس 

دیشب خوابش میومد نق میزد یکی زد تو گوشش جا انگشتاش موند گفتم عمو چرا بچمو میزنی گفت من دلم میاد بچتو بزنم ؟🙄چندبار تاحالا زده و سرش داد زده نمیدونم چطور رفتار کنم یکی از نوه هاشو خیلیدوست داره ولی بچه منو نه 

خاک برسر شوهرت

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بی غیرتی چرا مادر شدی وقتی نمیتونی از بچه یک سالونیمت دفاع کنی اون بچه در آینده یه بچه ای میشه که پرخاشگره و هرچی بززگتر بشه تو سری خور و ساکت ولی سرشار از خشم 

خجالت بکش تو مادر نیستی کاش امثال شماها بمیرین که نتونین زادوولد کنین

دیگه نرو دور و برش

قهر کن نرووووووو

جای ۵ تا انگشت مونده روی صورت بچه ات تازه گفتی عمو چرا میزنی؟؟؟؟؟

من بودم چنان بلایی سرش آورده بودم که دیگه نتونه سرش رو بالا بگیره

فکر کنم فقط منم هر کس چپ نگاه کنه به بچه هام رسما چاک چاکش میکنم چه برسه به اینکه دعوا کنه یا کتک بزنه 

اصلا نمیتونم بفهمم چطوری دستی که یک بار به بچه ت دراز شده جسارت دومین بار رو هم به خودش دیده ؟ 

باید همون لحظه بار اول واکنش بسیار جدی نشون میدادی 

عمو چرا میزنی ؟ خیلی تاثیر گذار بود 😐

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85