2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان توروخدا

279 بازدید | 30 پست

از کجا بفهمیم ارزشمندیم برای خدا ؟ من احساس خوبی نسبت به خودم ندارم و از خدا شاکیم چون  اونایی که دلمو شکستن ، هیچ جوابی نگرفتن وضعیتشون بهتر شد ، قبلا توکل و امیدم به خدا زیاد بود اما چن نفر ادم از خدا بیخبر خرابش کردن منم  هم از خودم متنفرم هم خدای خودم ، با اینکه چهرم مشکلی نداره اندامم همینطورخداروشکر سالمم اما چن نفر تو روم بهم گفتن زشت و دلمو شکستن ، گفتن کلمه زشت مخصوصا به یه خانوم  نابودش میکنه منم داغون شدم و از خدام متنفر شدم چون دست خودم نبوده 😔😔

سالمی؟ برو خداتو شکر کن منم همش میپرسیدم این سوالو 

الان خطر ابتلا به سرطانو به خواهرم گفتن و خودمم سقط مکرر شدم دارم دق میکنم از غصه

مطمئن باش خدا حواسش بهمون هست

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اسی اونا که بهت گفتن زشت حتما سوختن از خوشگلیت اینو مطمعن باش 

حسادت باعث شده این حرفو بگن 

تو بخاطر حرف ی مشت حسود از خدا دوری میکنی ناشکری بنظرم قلب ادم باید اول زیبا باشه بعدا چهره 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

مگر توی زندگی همه هستی ک بدونی زندگیشون عالیه؟ هیچکس نمیاد درداشو و بلاهای سرش میاد رو جار بزنه 

وقتی ب خدا میسپاری دیگ انقد نق نزن بسپار و بگذر مطمئن باش وقتی قرار باشه بشنوی فلانی طوریش شده میشنوی 

یکم منطقی تر فکرکن 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

چون اون چند نفر گفتن یعنی برای خدا ارزشمند نیستی این حرفا چیه خدا شمارو آفریده خالق شماست خالق اینهمه نعمات شما خالق این نفسی که الان راحت میکشی خدا شمارو دوست داره قطعا این حرفا چیه شیطان رو لعنت کن

ببین اسی اونا که بهت گفتن زشت حتما سوختن از خوشگلیت اینو مطمعن باش حسادت باعث شده این حرفو بگن تو بخ ...

نه بچه بودم فک میکردم حسودی میکنن الان بزرگ شدم فهمیدن راست میگفتن البته خداروشکر خیلی بد نیستم اطرافیانم خیلی کمالگران تو این باید حوری باشی بگن قشنگی والا زشتی و لیاقت نداری ...

نمیدونم چرا و توی چ شرایطی اون حرف مزخرفی بهت زدن ولی تا وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی وضعیت همینه...

توی آینه به خودت نگا کن و قشنگیای خودتو برسی کن چیزایی ک توی کس دیگ نمیبینی رو برا خودت بشمار....خدا رو برای بنده های بدجنسش سرزنش نکن ....خدا قطعا خیلی دوست داره ک تو دلت جا داره ک بهش فک میکنی خدا جاش توی دلای شکستس...اصلا کاری ب اون آدما نداشته باش شاید خیلی طول بکشه ک نتیجه حرفشونو ببینن ولی تو وای نستا ک اون روز برسه برو دنبال آدمایی ک قبولت دارن با همین ریخت و شکل....

حتمااااا نکات و ویژگی های خوب زیادی داری ک پیداش نکردی بگرد پیداش کن ...

مگر توی زندگی همه هستی ک بدونی زندگیشون عالیه؟ هیچکس نمیاد درداشو و بلاهای سرش میاد رو جار بزنه وقتی ...

کاش یه کم به جای نصحیت خودتونو میزاشتین جای من با این حرفا و مسابقه خوشگلی بزرگ شدم حرف یه نفر و حال حاضر نیست بگم ولش کن اون یه حرف چرت زده ...

چون اون چند نفر گفتن یعنی برای خدا ارزشمند نیستی این حرفا چیه خدا شمارو آفریده خالق شماست خالق اینهم ...

عزیزم خوب بهم احساس بی ارزشی دادن خوب انقدر شدتش زیاد بوده احساس میکنم برا خدام ارزش ندارم چون همه چیزمو مسخره کردن و هیچ کدوم از خوبیامو ندیدن ! و متاسفانه تو بحث ازدواجم حرف اونا شده که میخواد بگیرتت ! واقعا دیگه کسی نیست