2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی بیان توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 30 پست
اره دلم از بنده هاش شکسته چرا اینو نخوام اونام بنده های خودشن

چون اینجوری نه تنها از خدا توقع داری برات کاری بکنه بلکه براش تعیین تکلیف هم میکنی. خدا مگه بهت بدهکاره؟ تویی که محتاج اونی نه اون.

میفهمم از خدا انتظاری داشتی برآورده نشده.‌با اینکه حق با شما بوده.‌خب شاید خدا میخواد در عوض کاری که میخوای ازش  کار بهتری انجام بده برات. تا رابطه رو ترمیم کنه.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا و توی چ شرایطی اون حرف مزخرفی بهت زدن ولی تا وقتی خودت خودتو دوست نداشته باشی وضعیت همین ...

الان وقت ازدواجمه به خاطر قیافه هنوز پیش نیومده خواستگار اومده برگشته میگه بهتر ازتو هست و رفته... واقعا دیگه جرات ندارم با کسی آشنا شم 

کاش یه کم به جای نصحیت خودتونو میزاشتین جای من با این حرفا و مسابقه خوشگلی بزرگ شدم حرف یه نفر و حال ...

چ نصیحتی؟ تاپیک زدی جواب دادیم ما هممون مسیر تورو رفتیم 

جمله های بعدتم نفهمیدم منظورتو واقعا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چون اینجوری نه تنها از خدا توقع داری برات کاری بکنه بلکه براش تعیین تکلیف هم میکنی. خدا مگه بهت بدهک ...

اره بدهکاره من دوست ندارم این دنیا رو و زوری دارم زندگی میکنم 

میفهمم از خدا انتظاری داشتی برآورده نشده.‌با اینکه حق با شما بوده.‌خب شاید خدا میخواد در عوض کاری که ...

کاش اینطور که میگی بشه انتظار نه ولی توکل کرده بودم هر کی خر چی گفت تو دلم گفتم ولش کن خدای من بزرگتر از این حرفاس رفته رفته وضعیت و شرایط بدتر شد 

چ نصیحتی؟ تاپیک زدی جواب دادیم ما هممون مسیر تورو رفتیم جمله های بعدتم نفهمیدم منظورتو واقعا

پس من با لحن بد خوندم

میگم من از بچگی مقایسه شدم اینکه تاپیک زدم همچین سوالی پرسیدم حساس نیستم به قول روانشناسا ریشه در بچگیم داره تا الانم ادامه داره آسیب های اطرافیان برا همین حرف یه نفر نیست که بهم بگه زشت منم تاپیک بزنم راجع بهش 

فداتشم. جای اینهمه اذیت کردن خودت پیش یه روانشناس خوب برو حالت بهتر میشه

موافقم با این فعلا پول ندارم بیاد دستم تاپیک نمیزنم با تراپیست حرف میزنم که حالم حوب شه 

عزیزم خوب بهم احساس بی ارزشی دادن خوب انقدر شدتش زیاد بوده احساس میکنم برا خدام ارزش ندارم چون همه چ ...

دل به خدا بده اینقدر دهن بین نباش حواس خودتو پرت کن سر خودتو مشغول کن بهشون بی تفاوت باش عزت نفس داشته باش بلند شو یا علی

الان وقت ازدواجمه به خاطر قیافه هنوز پیش نیومده خواستگار اومده برگشته میگه بهتر ازتو هست و رفته... و ...

بخدا برا خیلیا پیش اومده خواستگار اومده و بی ادبی کردن و رفتن...

خلایق هر چ لایق

اصلا ب دل نگیر

خودتو دست بالا بگیر و اصلا این حرفو ب کسی نگو و جار نزن

اگ دلت خواست نماز جعفر بخون و نتیجشو ببین

منم ی روزی خیلی خسته بودم از بی خواستگاری و ندیده شدن

از همه اونایی ک اومدن و رفتن و خبرندادن اونایی ک گفتن قدت کوتاهه ب پسرم نمیخوری ...اونایی ک وضع زندگیمونو نپسندیدم وووووو...

ولی من شروع کردم از خودم اول رفتن دم در خدا و از خودش خواستم خودمو درست کنم کمکم کنه...راهو پیدا کردم ک چیم و چ آدمی بدردم میخوره بعد ک تکلیفمو با خودم روشن کردم راه برام باز شد رفتم جاهایی ک ادماشو دوس دارم  آدمای شکل خودم سراغم اومدن ....نمازو خوندم و تکرار کردم دیگ آروم گرفتم دعا میکردم و توی اون جامعه ای ک خوشم میومد رفت و آمد میکردم و توی دایره دوستام میگفتم دلم میخواد ازدواج کنم 

نمیگم بعد ازدواج دیگ رسیدم ته خوشحالی و حال خوب و فلان ولی بهرحال اون برهه از زندگیمو طی کردم و رفتم سراغ سختی‌های دیگ زندگی ....زندگی بالا و پایین داده همش بهرحال ی چیزی باید باشه بشه ازش انرژی گرفت بشه روش حساب کرد ....روی هیکل خداااا ی حساب تپل باز کن ک خیلی باهاش کار داری راه بشین سر نماز قشنگ با خودش حرف بزن ب خودش قسم نشسته روبروت تمام حواس و نگاهش ب توعه هر چی دلت خواست بگو بهش...

یادت نره آینه رو نگا کنی ببینی قشنگیاتو

کاش اینطور که میگی بشه انتظار نه ولی توکل کرده بودم هر کی خر چی گفت تو دلم گفتم ولش کن خدای من بزرگت ...

درست میشه. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷