2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه

304 بازدید | 41 پست

خانوما تروخدا هرکی راه حل داره به دادم برسه دختر یک سالو ده ماهشه ناخاسته باردار شدم هر کاری کردم به هر دری زدم جور نشد برام که سقطش کنم اصن انگار خدا نمیخواست الان هر کار میکنم دخترم از شیر گرفته نمیشه پدرمو دراورده غذا خوب میخوره اما شیرشو دیگه بیش از حد یه مدته که روزا اصلا نمیخوره اما امان از وقتی شب میشه 

من رژ لب قرمز زدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سری پد گرفتم از دارو خانه خیلی تلخه اونو تا یه مدت جواب داد اما الان اونم میخوره چسب زدم فایده نداشت رژ زدم فایده نداشت شما برا از شیر گرفتن بچه هاتون از چ روشی استفاده کردین مخصوصا شبا

یه سری پد گرفتم از دارو خانه خیلی تلخه اونو تا یه مدت جواب داد اما الان اونم میخوره چسب زدم فایده ند ...

چسب زخم بزن با چسب برق 

مقاومت کن سرگرمش کن

تلخک بزن

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

یه سری پد گرفتم از دارو خانه خیلی تلخه اونو تا یه مدت جواب داد اما الان اونم میخوره چسب زدم فایده ند ...

منم مث دختر تو بود هیچی تا خوابش سنگین شد شبا بهش ی چیز شیرین میدادم قندش پایین نیاد بیدار نشه واسه شیر

Hastii17 سابق