2777
2789

من مبل سلطنتی داشتم بااینکه نو بود و حدود یکسال بود خریده بودم زیر قیمت فروختم دلمو زده بود 

الان تصمیم دارم مبل کوئین فرانسوی بگیرم بنظرتون قشنگه؟

رنگ فندوقی روشن با پارچه تقریبا صدفی مد نظرمه فکرمیکنین خوبه؟

یکیم اینکه ناهارخوری هم خیلی دوست دارم داشته باشم ولی پولشو نداریم اگر بخام بگیرم باید طلا بفروشم همسرم میگه ارزشش رو نداره بخاطر تیر و تخته بخوای اینکارو کنی تنها سرمایه ات همیناس 

چیکارکنم بنظرتون؟

ممنون میشم نظربدین🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی مبل ارزونتر بردار دوتا رو بگیرولی طلا نفروش راست میگه

اونجوری فقط تنها راهم میشه راحتی اونم خیلی دوست دارم بیشتر دوست دارم کلاسیک باشه 

همسرم میگه ناهارخوری نگیریم به دردمون نمیخوره خونه رو میگیره 

اونجوری فقط تنها راهم میشه راحتی اونم خیلی دوست دارم بیشتر دوست دارم کلاسیک باشه همسرم میگه ناهارخور ...

باز به نظر خودتون بستگی داره

منم جا نداشتم نگرفتم خونه خ کوچیکه دلم میخواست داشته باشم به نظرم راحت تره

باز به نظر خودتون بستگی دارهمنم جا نداشتم نگرفتم خونه خ کوچیکه دلم میخواست داشته باشم به نظرم راحت ت ...

خونه ماهم والا همچین بزرگ نیست 80 متره ولی پذیرایی مستطیله حدود 25 متره من یه فرش ۱۲ متری انداختم بقبه اش خالیه مبل ۷ نفره بشینم حدود نصف فرشم خالی میمونه برای نشستن و سفره پهن کردن جلوی tv و بقیه هم که تقریبا خالیه همسرم میگه میزناهارخوری رو بیخیال شو بذار خونه جا برای نشستن باشه یکی میاد راحت سفره بندازیم 

بخاطر اینا دو دل موندم چیکارکنم

آره دیگه اینم هست

پس انگار مجبورم گوش کنم به حرفش نگیرم بهتره

خودمم یکم میترسم طلا بفروشم دیگه نتونم بگیرم که مسلما بااین قیمت های نجومی عمرا دیگه بتونم بگیرم