2777
2789

کاملا بستگی داره به بخشی که کار میکنی

عمومی تو اورژانس نهایتا ۳۰ بدن بهت 

تخصص دیگه بستگی به تخصصی که داری داره.

من پدرم پزشک عمومیه مطب داره، کار زیبایی با طب سنتی انجام میده ماهی تا ۱۵۰ تومن درمیاره معمولا

ولی فامیل داریم متخصصه سابقه ۶۰۰ تومن در ماه داشته البته تهرانه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چقدره ولی فکر کنم دندون پزشک با درامدی که داره نی نی سایت نیاد که بخواد این سوال و ببینه ...

دندون درآمدش فوق‌العادست

ولی خوب بازم بستگی داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

نمیدونم اما فقط میدونم من بابت هر یکدونه دندونم سه چهار تومن هزینه کردم که توی یک ماه نزدیک حداقل ۲۰ تومن هزینه شد😑حالا اگه در ماه فقط ده نفر مثل من بیان پیشش میشه ۲۰۰ تومن

بازم بستگی به دکترش داره

اسمم آرمیتاست