2777
2789
عنوان

فردا اولین روز دانشگاهمه استرس دارم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست
فارغ از مذهب و‌اعتفادت به ادما نگاه کن♥️

نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی جوری نیستم که خودمو بالا ببینم و بقیه رو پایین ( خودمو نمیگیرم)

ولی خب وقتی فضات با بقیه جور نباشه دوستی پیدا نمیکنی و تنها میمونی 🥲

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم رشتم معماری سازه بود از ۴۵ نفر ۳۰ نفر پسر بود 🧀

اوه باز خوبه یک سوم دختر بودن

توی کلاس ما فکر کنم از ۶۰ نفر ۱۰ نفر دختر باشه 😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی جوری نیستم که خودمو بالا ببینم و بقیه رو پایین ( خودمو نمیگیرم)ولی خب ...

اگه اینطور که نیستی که کلی دوست خوب پیدا میکنی

ما تو‌اکیپمون دختر چادری و مذهبی زیاد داشتیم انقد خوش میگذشت

♥️♥️

ما که همه قرتی و داف بودن تو کلاسمون

اوه پس احتمالا ۴ سال قراره تنها باشم 😂

حالا فارغ از پوشش اگه کسی از جهت های دیگه بهم شبیه باشه و چهارچوب داشته باشه هم مشکلی نیست

ولی همینم فکر نکنم پیدا کنم

اگه اینطور که نیستی که کلی دوست خوب پیدا میکنیما تو‌اکیپمون دختر چادری و مذهبی زیاد داشتیم انقد خوش ...

خداکنه 😍🌹

عزیزممم خیلی رشته خوبیه خانم مهندس شدی دیگهیکمی معذب میشی اولشاولی کم کم عادت میکنی

ممنونم از انرژی مثبتتون😍❤️

ولش فقط بچسب به درس

👌🏻👌🏻❤️

سر کلاس برو بشین پیش یه نفر باهاش گرم بگیر

این پیشنهاد خیلی خوبی بود ممنون❤️😁