2777
2789

اهل درسم و مذهبی ام میترسم کسی مثل من نباشه و تنها بمونم🥲

آدم خشک و جدی نیستم ارتباطم تقریبا خوبه

ولی بازم نگرانم🫠

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

جان دلم چ رشته ای

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

حس اون موقعو دارم که ۷ سالم بود و اول مهر بود🫠😂

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر کلاس برو بشین پیش یه نفر باهاش گرم بگیر

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

جان دلم چ رشته ای

جانتون سلامت

مهندسی مکانیک

۷۰ ، ۸۰ درصد دانشجوها هم پسرن تازه 😅

من سال 84 رفتم دانشگا

من بدنیا نیومده بودم😂

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

با 24 سال سن هنوزم شنبه ها قبل کلاس استرس دارم منتو که روز اولته طبیعیه گلمدرکل مسئله خاصی نیست به خ ...

عه پس طبیعیه؟

ممنون🌹

جانتون سلامتمهندسی مکانیک۷۰ ، ۸۰ درصد دانشجوها هم پسرن تازه 😅

عزیزممم خیلی رشته خوبیه 

خانم مهندس شدی دیگه

یکمی معذب میشی اولشا

ولی کم کم عادت میکنی

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.