2777
2789

داره جگرم میسوزه که چرا ۸ سال صبر کردم که درست بشه که نشد آخرم گفت من خرابم وگرنه می‌ساختم و می‌ساختم 

منم می‌خوام جدا بشم ..از مرد نمک‌نشناس....قدر نشناس....سوختم و ساختم بعد ده سال....هزار انگ بهم زد . ...

من شوهرم پارانوئد داره حتی یک حمام نمیتونم برم چک کردن گوشی شنود تو خونه دوربین تو خونه حتی در حیاط نمیتونم برم خستم دلم گرفته چرا باید اینجوری میشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شوهرم پارانوئد داره حتی یک حمام نمیتونم برم چک کردن گوشی شنود تو خونه دوربین تو خونه حتی در حیاط ...

اسی خدایی کاری نکردی ک یکم مشکوک شه بهت؟ یا رفتاری چون بعضی وقتا ناخواسته ی سری رفتارا شک برانگیز میشن 

من شوهرم پارانوئد داره حتی یک حمام نمیتونم برم چک کردن گوشی شنود تو خونه دوربین تو خونه حتی در حیاط ...

من نامزدی مو بهم زدم این خصوصیات و داشت به نظرتون کار خوبی کردم ،شب اول خواستگاری گفتن که وام عروسی برای ما ،و داماد گفت زود جوش میارم و گاهی عرق و الکل میخورم ...تو رفت و آمد نامزدی گفت به هر آدمی یکبار نگاه کن بعدانتخاب ارایشگاه و هر چی فقط نظر خودش ،بعد طلاهای مجردی تو و طلا عروسی برات نخرم خانه بخریم ،پول سر عقد نصف بشه و بیرون میرفتیم نگاه تیز به زنا ...در مقابل اینهمه تنها خوبی که داشت محبت می‌کرد و مهربان بود