2777
2789
عنوان

عكس تعيين جنسيتمونو بذارم😍❤️🍓

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 34 پست
اره گفته روش یه خامه صورتیم بود خوردش من از گلش فهمیدم دختره

بله  از گل هم معلومه 

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

خیلیم جذابه 😍😂🩷فداتشم عزیزم خوش به حالت خدا بهت دختر داده من انقد دختر دوس دارم 🥲

عزيزم😍😂😂من هردوشو دوس داشتم 

انشالله هرچي ك دوسداري رو هروقت خواستي داشته باشي❤️حس قشنگيه

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم😍😂😂من هردوشو دوس داشتم انشالله هرچي ك دوسداري رو هروقت خواستي داشته باشي❤️حس قشنگيه

عزیزم فکر میکنم که حاملگی بهت میاد چون حس میکنم که هیکله خوبی داری 

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

عزیزم فکر میکنم که حاملگی بهت میاد چون حس میکنم که هیکله خوبی داری

ممنون عزيزم❤️❤️❤️اخه قبلش ٨ سال ورزش ميكردم🌹اما بازم بهم ريخته ديگه نميشه كاريش كرد 😅💗

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
ممنون عزيزم❤️❤️❤️اخه قبلش ٨ سال ورزش ميكردم🌹اما بازم بهم ريخته ديگه نميشه كاريش كرد 😅💗

الهییی من عاشق خانومای باردارم کیف میکنم نگاهشون میکنم

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.