2777
2789
عنوان

گوشی خورد تو بینیم

115 بازدید | 10 پست

گوشی خورد تو بینیم یهو درد گرفت خورد به نوک و پایین نوک درد گرفت و یکم سنگین بود 

امروزم اومدم لباس بپوشم یهو خورد به بالای نوک درد گرفتم اما اصلا قرمز نشده 

یعنی مشکلی پیش نیومد؟

از امروز که تصمیم گرفتم مراقب باشم یسره ضربه خود  

مشکلی که پیش نمیاد؟؟

منم دیروز خورد روی لبم تا چند ساعت شدید ورم کرد

ولی خوب شد

وقتی ضربه بخوره یکم ورم می‌کنه ولی خوب میشه چند ساعت بعدش جای نگرانی نیست 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقته عمل کردی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

عزیز راضی بودی پیش نجفی ؟

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗