2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایید

303 بازدید | 48 پست

الان عصبی بودم دخترمم گازم گرفت زدم توصورتش نیشگونش گرفتم ۱۵ ماهشه الان همش گریه میکنه عین کسایی ک غصه داره منم دلم ترکید کلی گریه کردم الان عذاب وجدان دارم میخوام خودمو بکشم 

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اي واي😣😣😣😣😣😣

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

ای بابا😔😔😔

بروبغلش کن بوسش کن

خواهشاعصبی میشی وسیله موردعلاقه بچتوبذارجلوش تاسرگرم بشه دور وبرت نیاد خب عزیزم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

برو بغلش باهاش حرف بزن نازش كن اون ميفهمه.... همش دست بكش بوسش كن تا اروم شه

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

بچه را در هر سنی نباید زد بدتر میشه چه برسه بچه ۱۵ ماهه به جای عذاب وجدان ببوسیدش و دیگه تکرار نکنید چون متوجه اشتباهتون شدید این مهمه و فکر کردن نداره دیگه بعدم شمافسرده ای بچه گناهی نکرده که بعدم با دیدن روحیه افسرده شما بزرگ بشه زندگی اونم داغون میشه افسردگی هم از نامیدی به خدا میاد ادم نباید مقابل مشکلات زندگی خودو ببازه 

وا خب حالا چرا خودتو بكشي از اين به بعد اين كارا رو نكن لطفا كنترل خودت رو داشته باش چون تو آينده ي بچه رفتار الانت به شدت تاثير ميزاره يكاري كن كه بچه جذب يه چيز ديگه بشه الان يادش بعدا بهش محبت كن بچه تو اين سن بيشتر از هر وقته ديگه به محبت تو نياز داره

عشفم برای هر کسی ممکنه پیش بساد 

درست نبوده رفتارتون ولی درککک میکنم به هر حال ادم یه وقت ممکنه اززگوره در بره ما همه انسانیم 

ولی اینو بدون که بین مادر و بچه هرگززززززز کینه نمیمونه 

ففط تا میتونیبیییی بوسش کنننننن دست و پاهاشو ببوس یه جا هم یه علامت بزن که ارامش بگیری که دیگه تکرار نمیکنی 

بعدم هی بهش بگو مامان دوستت دارم عاشقتم و هیییی بوسشششششششش کن و بعلش کن هر چفدررر میتونی  و بگو اینقدر گاژت درد داشت که دردش باعث شد دستم بخوزه به صورتت و اینکارو کنه من نمیدونم چرا لینجوری شددددد و بگو گاز گرفتن تو اینجوریم کرد 

بدون از دلش در میاد

خدایا کمکم کن

عیبی نداره بابا 

حالا عصبی شدی زدی دیگه سعی کن از دلش دربیاری 

رو خودتم  کار کن که دست روش بلند نکنی از این به بعد

دخترا کلا ناز نارنجین😂من اگه بزنم در اوج عصبانیت یه ضربه ای چیزی به پسرم برمیگرده با تخسی میگه ماماااااااان دردم نیومد😂

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘