2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه و درد سینه

2639 بازدید | 9 پست

بهترین راه حل برای سینه که از شیر گرفتن بچه باشهِ.اخه سینه خواهر شوهرم خیلی دردناک شده

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

وای وای وای فقط😓😥😭

من تجربشو داشتم ودرآینده هم دارم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

من شنیدم سینه رو محکم بایه روسری یا چیزی ببندی تا شیر خشک بشه

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای وای وای فقط😓😥😭 من تجربشو داشتم ودرآینده هم دارم

باید چی کار کرد که درد نداشته باشه

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

وای من چندروز قبل یه 24 ساعت به پسرم شیر ندادم مریض بود شیر میخورد بالا میاورد داشتم میمردم از درد سنگین شده بود مثل سنگ شده بود اخرش بهش دادم خوردسبک شدم حالا موندم چجوری باید تواین یکی دوماهه از شیر بگیرمش😢😕

باید چی کار کرد که درد نداشته باشه

دکتربه من مسکن ویه کپسول داداونموقع

بهدم گفت کمی ماساژبده

زیردوش گرم مخصوصا

من تازیربغلم ورم کرده بود ودردداشت😭

حالاهم بازشیرده هستم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤