2777
2789
عنوان

زندگی من به قبل و بعد کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 6961 بازدید | 145 پست
ولی باعث صدا واژن میشه بعدا تجربشو داشتم و دیگ سمتش نمیرم بدن با بدن فرق داره واقعا

دقیقا همینه،همونجور که یه عده خیلی با زایمان طبیعی اوکی هستن،اما یه عده خیلی با سزارین اوکی هستن،این وسیله هم دقیقا به پذیرش بدن و روحیه فرد بستگی داره

ولی باعث صدا واژن میشه بعدا تجربشو داشتم و دیگ سمتش نمیرم بدن با بدن فرق داره واقعا

نشنیدم من ،دوستام سالها استفاده میکردند همیشه بهم میگفتند بخر من میترسیدم تا اینکه خریدمش ،البته بله بدن با بدن فرق میکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من  نوار بهداشتی هم حالت تهوع میگیرم تا درش بیارم اینکه مجبور شم همونو بشورم استفاده کنم سختمه

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

من دو ساله خریدم ولی اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم چون یک زایمان طبیعی داشتم با توجه به پیشنهادات خریداران دو خریدم ولی به نظرم بزرگه یکبار اومدم بزارم اینقدر لرز گرفت منو پشیمون شدم 😁🤣😥

واقعا جزو بهترین کارهاییه که در حق خودم کردم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

منم بزرگترین لطفی که به خودم کردم همین خریدن کاپ بود 

فقط هنوز خوب قلقش رو نگرفتم یه وقتایی بیرون زدگی دارم😅

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍

بعد تو دستشویی همونجا درمیاری خالی می کنی و آب می کشی و دوباره می زاری یا نه ، هر بار فرایند ضد عفون ...

نه هر بار نمیخاد بعد که تموم شدی باید بجوشونی و ماه بعد که میخای استفاده کنی

طبیعتا اون خون باید از بدن بیاد بیرون

با کاپ باز برمیگرده داخل رحم

باعث عفونت و آندومتریوز میشه در طولانی مدت

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 
من دو ساله خریدم ولی اصلا نمیتونم ازش استفاده کنم چون یک زایمان طبیعی داشتم با توجه به پیشنهادات خری ...

باید ژل روان کننده از اونا ک موقع معاینه میزنن بزنی ک راحت باشی

بالأخره خوب می‌شه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم چون سپردیم به خدا...و همین که بهش سپردیمیعنی باور داریم که ته این مسیر روشنیه. زندگی گاهی صبوری می‌خواد!همین که هنوز ادامه می‌دیم یعنی امیدمون زنده‌ست.و همین کافیه برای اینکه بدونیم معجزه‌ها همیشه یه قدم جلوتر از ما هستن!✨🍀🤍