2777
2789
عنوان

مجرد که بودم توسط عموم اذیت شدم الان هی یادم میاد حالم بد میشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 72 پست
فعلا ک هروقت خانواده ام توی این مدت میرن خونش من نمیرمچرا ب بابام بگم باور میکنه ولی بابام میتونه چی ...

‌کاره درستی میکنی 

بله راست میگی فقط بیچاره بابات عصابش خرد میشه ولش کن بسپرش بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایدالله بدترین ها سر زنش بیاد!!!چه دود بشه بره تو چشمش

چرا زنش

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
فعلا ک هروقت خانواده ام توی این مدت میرن خونش من نمیرمچرا ب بابام بگم باور میکنه ولی بابام میتونه چی ...

فقط گلم اگه مامانت یه وقت پاپیچت شد که چرا نمیری اینا ... اگه فکر میکنی حرفات رو باور میکنه و ازش قول بگیری بگی که بین دوتاتون مادر دختری بمونه بهش بگی که مامان اون موقع شما مسافرت بودین دایی به بهانه محبت اذییتم کرد دیگه ازش بدم میاد ... بلکه مامانت هم رفت و آمدشون رو کم کنه یا سرد شه باهاشون یکم

فقط گلم اگه مامانت یه وقت پاپیچت شد که چرا نمیری اینا ... اگه فکر میکنی حرفات رو باور میکنه و ازش قو ...

مرسی از اینکه راهنماییم کردین❤️

مشکل اینجاست مامانم خودش درگیر مریضیه و نباید بهش فشار بیاد زیاد یا اعصابش خرد شه

میدونم اگه بهش بگم خیلی خودخوری میکنه و هزارتا فکر میکنه

فعلا ک هروقت میره  خونه ی داییم

میپچونم میرم بیرون یا میگم حوصله ندارم

سن کم6 سالگی الی 10

چطوری کجا گیرت میاورد حتما به بهانه بیا بغل عمو

انقد بدممممم میاد از اینجور عوضیاااا 

دخترم یک سالش هست ولی اینقد میترسم حتی دلم نمیخواد پیش دایی کوچیکاش هم تنها باشه میترسم بچه از سره فضولی دست بزنه 🥺😞

چطوری کجا گیرت میاورد حتما به بهانه بیا بغل عموانقد بدممممم میاد از اینجور عوضیاااا دخترم یک سالش هس ...

نه

مامان من پرستاره

میزاشت پیش خالم یا مامانبزرگم

میگفت گونه مو ببوس ول کنم برو پیش خالت المو یهو بوسید

میبرد شهربازی ب باسن ام دست میزد

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

مرسی از اینکه راهنماییم کردین❤️مشکل اینجاست مامانم خودش درگیر مریضیه و نباید بهش فشار بیاد زیاد یا ا ...

قربونت بشم عزیزم پس بهتره به مامانت هم نگی اگر پرسید بگو اونحا دیگه بهم خوش نمیگذره عادی شده برام

خودتم فراموش کن اون پیر مرده باید فکروخیال داشته باشه نه تویه گل🫂💋