2777
2789
عنوان

مجرد که بودم توسط عموم اذیت شدم الان هی یادم میاد حالم بد میشه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2650 بازدید | 72 پست
بقرآن بعضی وقتا بحدی از شوهرم متنفررر میشم که دلم میخاد طلاق بگیرم تا آخر عمر تنها باشم

روانشناست رو عوض کن، فراموش کن و دیگه گذشته رو آدم از یه آدم غیر متخصص توقع داره نه یک روانشناس. روانشناسی که کارش رو بلد باشه کمکتون می کنه، تکنیک صندلی خالی برای شما خیلی خوبه تا خشمتون رو نسبت به عمو در شرایط امن اتاق درمان تخلیه کنید و انتقال این خشم به همسرتون متوقف بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نهمامان من پرستارهمیزاشت پیش خالم یا مامانبزرگممیگفت گونه مو ببوس ول کنم برو پیش خالت المو یهو بوسید ...

اللهی بمیرم

میدونی عزیزم اشتباهه بچه رو به کسی سپردن چون به خودش اعتماد داری ولی دور وریاش چی

تو از ذهنت پاک کن بچه بودی فقط اون عوضی باید عذاب داشته باشه بسپرش بخدا

تقصیر شما که نبوده اون باید احساس شرم و بدبختی کنه شما باید ازش گذر کنی و پسپاری به خدا قضیه رو چون الان نمیشه کاری کرد این خاطره ی  بد و  بد بو که مثل اشغال نگهش داشتی و روحتو داغون کرده باید رهاش کنی  و بندازی بیرون مثل یک زیاله مطمئن باشید هم دردنیا هم در آخرت تاوان کارشو میده

دختر خوب و نازنین از بس پاکی عزیزم کاش میتونستم کمکت کنم 

من خواهرم روانشناسه اینقدر خانوم ها از این تجربه ها دارن که حد نداره عزیزم 

خیلی تعدادشون زیاده 

تازه خیلی از  آقایون هم پشیمون میشن از کارشون  وقتی زن میگیرن یا بزرگتر و عاقلتر میشن خیلی از کاری که کردن پشیمون میشن  اینقدر احساس گناه میکنن 

شاید عموت هم از جهالت یه کاری کرده الان پشیمون باشه 

چجوری صفحه نی سایتمومشکی کنم توشب ؟؟ساراکجایی بیابگو

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

دختر خوب و نازنین از بس پاکی عزیزم کاش میتونستم کمکت کنم من خواهرم روانشناسه اینقدر خانوم ها از این ...

خواهرم میگه آقایونی که از کارشون پشیمون میشن حالشون از خانوم ها هم بدتر میشه 

دختر خوب باید به خودت کمک کنی از یک زاویه دیگه به این قضیه نگاه کن 

و میدونم وحشتناک سخته اما تا عموت رو نبخشی از ذهنت بیرون نمیره گل قشنگم