2777
2789
عنوان

صورتم چی شده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 60 پست
اون کرم دکتر ژیلا هم که عکسش گذاشتی سرچ کردم چه کرم خوبی هست خواهش زده بودکرم ضد چروک دکتر ژیلا، دار ...

مرسی خواهری ❤پس بزنمشون 

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لایه برداری اذیتت می کنه می تونی از اون کرم دست سازه فقط روی یه جاهایی از پوست صورتت بزنی یا مقدار استفاده ات نصف کنی! 

ولی صابون روشن کننده هست و کرم ژیلا هم ضد چروک و ضد التهاب هست 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

کرم دست سازت ترتینویین داره لایه برداره پوس پوست میکنه و تریامسینولون داره کورتونه اره به خاطر همینه ...

حالا بزنم یانه بازبرم پیش دکتر ؟

وخدای که بشدت کافیست
اگه لایه برداری اذیتت می کنه می تونی از اون کرم دست سازه فقط روی یه جاهایی از پوست صورتت بزنی یا مقد ...

آهامرسی  کلا کم میزنم 

وخدای که بشدت کافیست
کرم اولیه دستسازه به احتمال زیاد توش تریتینویین و هیدروکینون داره پوسته پوسته شدن مال تریتینویینه که ...

باصابون میشورم عکسشوگذاشتم دکترنوشت روزی دوبارگفت 

وخدای که بشدت کافیست
بده ؟؟

نه بد نیست ، برای روشن کنندگی پوستتان داده

گفتم اگه لایه برداری اذیتتون می کنه می تونید اون دست سازه رو استفاده نکنید ولی صابون و کرم خوب هستند

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

دوتاس عکسشونوگذاشتم یه شب اون لایه برداره یشبم اون کرم دیگریه میزنم روزاهم گفت ضدآفتاب

لایه بردار ک هرشب یا چی نمیزنن درهفته یک بار 🤐

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم لیزر کردممم سه هفته میگذره جاش کامل خوب نشده اول گفت زینک بزن بعد ترمیم کننده برای من پوست پوست ...

من الان یک ماه بیشتره  لیزر کردم 

وخدای که بشدت کافیست
امیدوارمممم جواب بگیرمممم خیلی نگران کنندستتت

کم کم کمرنگ میشن ماله من الان کمرنگ شدن آبجیمم انجام دادگفت ۳ ۴ ماهی طول میکشه 

وخدای که بشدت کافیست