2777
2789
عنوان

صورتم چی شده😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 60 پست
نه نمیخواد بریبعد اینکه صورت میشوری حتما مرطوب کننده و ابرسان بزنهم صبح بزن هم شبحالت عادی باید بزنی

بعد که زدم یعدش ضدآفتاب بزنم ؟

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم صابونه

صابونت لایه بردار هست اشکالی نداره روند طبیعی اش همین هست تا پوستت لایه برداری بشه 

می تونی بزنی تو نت هر کدوم خواهش بخونی یا بری داروخانه ای که خریدی ازشون بپرسی هر کدومش برای چی هست

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

منم یمدت پوستم خیلی پوست پوست میشد ، دکتر گفت بشدت دهیدراته شده پوستت و کرم ابرسان معرفی کرد ، شایدم ...

من ازوقتی  ایناروزدم اینجوری شدم 

وخدای که بشدت کافیست
صابونت لایه بردار هست اشکالی نداره روند طبیعی اش همین هست تا پوستت لایه برداری بشه می تونی بزنی تو ن ...

آهامرسی نگفت ببینم تموم شدازروشون بگیرم یانه خودمم چون لیزرکرده بودم صورتم میسوخت نپرسیدم دیگه 

وخدای که بشدت کافیست
من ازوقتی ایناروزدم اینجوری شدم

منم دقیقا همین صابون دکتر برام نوشت اتفاقا خیلی خوشم می آمد چون هر روز یه لایه نازک از پوستم جدا می شد و می ریخت بعد دیگه چون خواستگار برام آمد قطعش کردم 

چند سال دنبال اسم همین صابون بودم و پیداش نمی کردم.

اون کرم دکتر ژیلا هم که عکسش گذاشتی سرچ کردم چه کرم خوبی هست خواهش زده بود

کرم ضد چروک دکتر ژیلا، دارای خاصیت نرم کنندگی، ضدافتادگی، باز کننده چین و چروک

مرطوب کننده، التیام بخش و نرم کننده

کاهش موثر چروک های پیشانی و خطوط پنجه کلاغی

سفت کننده و افزایش استحکام پوست

کمپلکس لیپوزومال موجود در کرم ضد چروک دکتر ژیلا دارای خاصیت آنتی اکسیدانی

مهار کننده رادیکال های آزاد برای پیشگیری از آسیب های پوستی

اینو اصن نزنی بهتره

خواهرشوهرام جاریاهمشون ازاین دستسازا فائزه اس چیه  کاکتوس من هرچی گفتن نزدم گفتم یه چیز خو دکتربرام بنویسه چون میدیدم بعدیع  مدت نمیزدن برمیگشت لکاشون یعنی مال منم برمیگزدن 

وخدای که بشدت کافیست