امروز مادرشوهرم نذری داشت همه هم جمع بودن خاله شوهرم و یکی از جاریام استاد متلک انداختن و نیش زدنن شاید ده بار به من تیکه انداختن و من ناراحت شدم فقط به این فکر میکردم چرا گورشونو تنگ میکنن آخه سر دیگ نذری جای دل شکستنه خدا کی هدایت میکنی این آدمارو
آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
ماله خودتو کوچیک میکنی اجازه میدی کسی بهت توهین کنه . یا عصبی میشی از کوره در میری بهشون چیزی میگی و اوضاع رو بدتر میکنی یا بقولی خفه میشی و تو خودت میریزی . این اشتباهه . باید با زبون ریزی های با سیاست جوابشونو بدی . مثلا بگه فلانی هم که همیش دیگو ول نمیکنه (مثال میزنم)تو هم میگفتی ای باباااا خاله جووووووون اگه اون فلانیا نرن خو کسی استین بالا نمیزنه خو . با خنده و هر هر . شاده شاد و پر انرژی باش
من از صبح رفتم کمک مادرشوهرم بعد خاله شوهرم اومد رفتم پیشوازش و یه دقیقه نشستم بهم میگه واااا چرا نشستی پاشو کار کن خواهرم بشینه پاشو منم ناراحت شدم رفتم تو آشپزخونه دیدم جاریم داره قهقهه میزنه و هی حرف خاله شوهرمو تعریف میکنه خیلی دلم شکست😢
آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟