2777
2789

امروز مادرشوهرم نذری داشت همه هم جمع بودن خاله شوهرم و یکی از جاریام استاد متلک انداختن و نیش زدنن شاید ده بار به من تیکه انداختن و من ناراحت شدم فقط به این فکر میکردم چرا گورشونو تنگ میکنن آخه سر دیگ نذری جای دل شکستنه خدا کی هدایت میکنی این آدمارو

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماله خودتو کوچیک میکنی اجازه میدی کسی بهت توهین کنه . یا عصبی میشی از کوره در میری بهشون چیزی میگی و اوضاع رو بدتر میکنی یا بقولی خفه میشی و تو خودت میریزی . این اشتباهه . باید با زبون ریزی های با سیاست جوابشونو بدی . مثلا بگه فلانی هم که همیش دیگو ول نمیکنه (مثال میزنم)تو هم میگفتی ای باباااا خاله جووووووون اگه اون فلانیا نرن خو کسی استین بالا نمیزنه خو .
با خنده و هر هر . شاده شاد و پر انرژی باش

تعریف کن😐

من از صبح رفتم کمک مادرشوهرم بعد خاله شوهرم اومد رفتم پیشوازش و یه دقیقه نشستم بهم میگه واااا چرا نشستی پاشو کار کن خواهرم بشینه پاشو منم ناراحت شدم رفتم تو آشپزخونه دیدم جاریم داره قهقهه میزنه و هی حرف خاله شوهرمو تعریف میکنه خیلی دلم شکست😢

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟