2777
2789
عنوان

لیزر جای بخیه روی پیشونی

464 بازدید | 36 پست

دوستان من حد‌ودا ۱۴ ۱۵ سال پیش به علت یک حادثه ای، پیشونیم شکست ‌و رفتیم بخیه زدیم و جای بخیش روی پیشونیم مونده متاسفانه

الان که بزرگ شدم، روی اعتماد به نفسم داره تاثیر می ذاره

یه کوچولو گود شده و سفیده

به نظرتون لیزر جواب میده؟!

اگه نمی‌ده، چیکارش کنم؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بامحصولات ریحان کالا احتمال زیاد بره.  بهتره باخودشونم مشورت کنی. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لیزر جواب نمیده پول تو چاه ریختنه

چیکارش کنم پس؟!😭

کرم پودر بگیرم؟!

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

واو 😮منم وقتی ۴ ساله بودم یعنی ۱۵ سال پیش سرم خورد به میز شکست و دقیقا مثل شما روی پیشونیم جای بخیه ...

🤣🤣🤣

واسه من دقیقا وسط پیشونیمه

چتری هم دوست ندارم

نمی دونم چیکاروش کنم

الان که دارم می‌رم دانشگاه، خیلی روش حساس شدم

رژرودرم بزن

بعد ۱۵ سال فکر نکنم جواب بده

اره باهمونا کاورش کنگول لیزر و اینارم نخورباور کن مرداد نزدیک پنج تومن دادم الکی حیفه دختر از تجربه ...

شما هم روی صورتتون جای بخیه بود؟!

الانم داشتم حرفای یه دکتره رو گوش می دادم، می گفت لیزر اصلا جواب نامیده مگر در موارد خیلی خیلی خاص

باید خوب بخیه بزنن🤦🏻‍♀️💔🥲

اصلا لیزر جواب نمیده پول تو چاه ریختنه

عزیزم حتی واسه جای آبله مرغون روی پیشونی؟؟ اگر راهی بلدی بگو؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀
🤣🤣🤣واسه من دقیقا وسط پیشونیمهچتری هم دوست ندارمنمی دونم چیکاروش کنمالان که دارم می‌رم دانشگاه، خی ...

اتفاقا منم امسال میرم دانشگاه 🤣🤣

ولی واسه من وسط نیست یه کوچولو اونور تره 

به نظرم حساس نباش چیزی نیست که ازش خجالت بکشی 

بقیه هم کلی عیب و ایراد دارن 😁