2777
2789
عنوان

دوست پایه میخام از مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست
طلاب خخخ تو کجایی امیدوارم نزدیک باشی

گلبهارم... ولی مشد زیاد میام🙂🙂🙂🙂

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چرا افسردگی حتما خیلی جدی گرفتیش زندگی که همش درس و دانشگاه نیست زندگی رو آسون بگیر تا آسون ...

مشکلات دیگ هم دارم 

تو یک رابطم ک جز زجر چیزی نداره

انشالله حداقل افسردگیم خوب شه

💕🌸☘️🌹

ای جونم یکم از خودت بگو ببینم میتونیم باهم دوست بشیم 🤣🤣🤣 مشهد خونه مامانته؟؟

اره چرا نشه دوس شیم.. اونم من ب این باحالی... بچه نداری؟؟؟؟؟  ن کلا خرید، حرم، زیر نظر دکترهستم، ملیحه امیریان.... زیاد میام

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

ای جونم یکم از خودت بگو ببینم میتونیم باهم دوست بشیم 🤣🤣🤣 مشهد خونه مامانته؟؟

توام بگو... 28سالمه.. بچه ندارم.. گلبهارم... ی خانم باحال و شوخ🙂🙂🙂

اره چرا نشه دوس شیم.. اونم من ب این باحالی... بچه نداری؟؟؟؟؟ ن کلا خرید، حرم، زیر نظر دکترهستم، ملی ...

حتما باحالی ....منم باحالم  تعریف از خود نباشه خخخ نه ندارم تازه اقدام کردم  من دیر ازدواج کردم تو چند وقته اقدامی ؟؟

حتما باحالی ....منم باحالم تعریف از خود نباشه خخخ نه ندارم تازه اقدام کردم من دیر ازدواج کردم تو چ ...

من یکسالو نیمه. ی سقط داشتم... چن وقت اقدامی؟ 

توام بگو... 28سالمه.. بچه ندارم.. گلبهارم... ی خانم باحال و شوخ🙂🙂🙂

بپرس تا بگم ۳۴ سالمه لیسانس دارم بیکار بی عار همش خونه حوصله ام سر میره خدا هم یه بچه بهمون نمیده سرگرم شیم

اره چرا نشه دوس شیم.. اونم من ب این باحالی... بچه نداری؟؟؟؟؟ ن کلا خرید، حرم، زیر نظر دکترهستم، ملی ...

مطب دکتره کجاست ؟؟ طبیعی باردار نشدی؟؟ تنبلی تخمدان داری علتش چیه؟؟

بپرس تا بگم ۳۴ سالمه لیسانس دارم بیکار بی عار همش خونه حوصله ام سر میره خدا هم یه بچه بهمون نمیده سر ...

پیش امیریان برو عالیه... چن وقت اقدامی؟؟؟ 

صدیقه قندی هم میگن سجاده عالیه

مطب دکتره کجاست ؟؟ طبیعی باردار نشدی؟؟ تنبلی تخمدان داری علتش چیه؟؟

سمت بعثت فک کنم.... بین2-4..... ی سرچ بزن دقیق یادم نیس، چون همیشه شوهرم میبره منو... ن سالمم.. تو مشکلت چیه

پیش امیریان برو عالیه... چن وقت اقدامی؟؟؟ صدیقه قندی هم میگن سجاده عالیه

خب مشکل خاصی ندارم دکتر رفتم قبل از اقدام سونو همچی گفت همه چیزت سالمه و طبیعی هستی ۶ ماه اقدام کن اگر حامله نشدی بیا ....