2777
2789
عنوان

دوست پایه میخام از مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 35 پست
مطب دکتره کجاست ؟؟ طبیعی باردار نشدی؟؟ تنبلی تخمدان داری علتش چیه؟؟

ی ی ساعت دیگ میام.. اگ جوابتو ندادم،، نیستم سایت

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

خب مشکل خاصی ندارم دکتر رفتم قبل از اقدام سونو همچی گفت همه چیزت سالمه و طبیعی هستی ۶ ماه اقدام کن ا ...

اوووووو فک کردم چن ساله خاهرجان

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنم میره بالا نگرانم

قبول کردم

قبول کردم

چون درخاست اول شما دادی،، فک کنم باید اول شما پیام بفرسی،، من نمیتونم

منم ۵ سال پیش یه سقط داشتم ... دیگه خودم نخاستم الان دوماهه اقدام کردم

سه سال پیش ازدواج کردی اونوقت پنج سال پیش سقط داشتی؟!!!

به به با شوهرِ مردم تا کجاها که پیش نرفتی!!!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...