2777
2789
عنوان

یه سوال فنی شب شنبه میشه امشب یا فردا😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 37 پست
نه امشبه شب شنبه

نخیرم امشب جمعه است😭😂😂😂

شب جمعه 

شبی که هنوز جمعه است

جمعه ای که شبه

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقدر بدم میاد که میگن الان شب شنبه است کی میگه واقعااااااااا معلومه که الان شب جمعه است الان چیه ش ...

پس چرامیگن شبه جمعه🤨

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

جمعه شب امشبه 

و شب شنبه هم هست 

یعنی شبی که فرداش شنبه هست 

دلیل سوال؟؟؟؟ 

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دیروز شب جمعه بود . یعنی روزی که پنجشنبه تموم میشد ، و روز جمعه شروع میشد .

امروز شب شنبه هست . یعنی روزی که جمعه تموم میشه ، و شنبه شروع میشه .

میدونین چرا قاطی میکنین؟

چون میگین روز از صبح شروع میشه تا شب.

در حالیکه روز از ۱۲ شب شروع میشه تا 11:59 شب . میشه ۲۴ ساعت

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

پس چرامیگن شبه جمعه🤨

به نظر من که اشتباهه وگه کسی به من بگه جمعه شب یا شب جمعه میبینمت من امشب میرم😑

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

باشه حالا چون شما دوست داری فردا رو شب شنبه اعلام می کنیم

لطف میکنی🥸🥰💖

متاهل نیستی فک کنم دیشب شب جمعه بود امشب میشه جمعه شب یا همون شب شنبه

🫤

میدونین زمان یه چیز نسبیه برا هر کس متفاوت میگذره برای من الان جمعه شب است😂😂💖