2777
2789
عنوان

خانوما دوست شوهرم برامون فال گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 65 پست
چیکارکنم این فکرا دورشه ازم

به خوشبختي و خوشحالي فكر كن 

من خيلي به قانون جذب اعتقاد دارم

همش براي اطرافيانم دعا ميكنم 

هميشه انشالله سر زبونمهً

روزي دو ساعت خيال پردازي ميكنم كه من خوشبختم و پولدار ميشم و ... 

تو هم به چيزاي خوب فكر كن

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فالگیر به دخترخالم گفت ازدواج میکنی امسال و خوشبخت میشی ولی نامزد کرد و جدا شدن بعدش. و به دوس ...

اخه من ازاینکه اسم شوهرمو توعالم غیب گفته میترسم

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
اخه فالگیرم دقیقا اسم شوهرمو برده واقعا نمیدونم چی کنم

اولا به نیت پاک دوست شوهرت اطمینان داری؟ دوما همسرت نخواسته اذیتت کنه؟ سوما الان مشکلی داری؟ 

چهارما یه فالگیر بمن گفت خیلی چیزا مثل زنگ هشداره ، ممکنه در اینده مشکلی پیش بیاد شما حواست باشه گر نگیری یهو جوگیر شی بگی فقط طلاق 

پنج و مهم تر از همه که اصلا باید نورد اول مینوشتمش و اینو بنویس بزن جلو چشمت ، هرچیزی خدا بخواد میشه خدا نخواد نمیشه ، در نتیجه به خودش توکل کن و نترس

بخدا پوسيديم تو اين أفكار !!!! 

عصر تكنولوژي و فالگير 😐

خارج دارن هر روز اطلاعات علميشونو ارتقا ميدن ما اينجا هم يه مشت آدم شياد مخ مردم ساده ما رو به كار گرفتن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

رفتن پیش فالگیر و جن گیر گناهه و اصلا درست نیست تو هم بیخود فکرتو درگیر نکن خدا از همه ی اونا قوی تره و این تو هستی که زندگیتو میسازی

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

دوست شوهرت خیلی بیجا کرده فال گرفته تو هم بگو اتفاقا منم فال گرفتم و توی فال اومده من و شوهرم خیلی خوشبخت خواهیم بود به شوهرتم بگو حواسش به این دوست خلش باشه...اه اه مردم ول کن زندگیه دیگران نیستن..آدرسشو بده برن بکشمش دارم میترکم از حرص!

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
نمیدونم دقیقا فقط سریع اسم شوهرمو برده

براي منم خيلي چيزها رو از حال و گذشتمو درست گفت واسه هيمن من مطمعن بودم اون اتفاقا ميوفته و حالم خيلي بد بود اما نيوفتاد خدا رو شكر

همش علكيه بهش فكر نكن عزيزم

حالا چرا رفیق شوهرت رفته براتون فال گرفته😒😒واقعا بعضی از ادما باعث زندگی ادم میشن خیالبافی نکن خاهرم از کجا معلوم توطئه نباشه از کجا معلوم دوس شوهرت خودش یه خاهری کسی داشته باشه بخاد زندگی شمارو بهم بریزه بعد خاهر رو بده شوت از ما گفتن رابطتتونو با این رفیقه قط کنین

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
دوست شوهرت خیلی بیجا کرده فال گرفته تو هم بگو اتفاقا منم فال گرفتم و توی فال اومده من و شوهرم خیلی خ ...

بخدا دیوونه شدم بعضیا میان با اکانت تل پیام میدن ب شوهرم ک تویه برج ۷ تا۱۰ ازهم جدامیشین 

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم