2777
2789
عنوان

خانوما دوست شوهرم برامون فال گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 65 پست
دوست شوهرت خیلی بیجا کرده فال گرفته تو هم بگو اتفاقا منم فال گرفتم و توی فال اومده من و شوهرم خیلی خ ...

والا بوووخوووداع من مطمئنم توطئه اس میخاسه تورو پیش شوتهرت بد کنه و زندگیتونو بهم بریزه

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا رفیق شوهرت رفته براتون فال گرفته😒😒واقعا بعضی از ادما باعث زندگی ادم میشن خیالبافی نکن خاه ...

شایدم من ک پیش شوهرم گفتم اینا همش دوروغه و منم اونقد عاشقت هستم ک خیانت یااشتباهی نکنم اما خودمم استرس گرفتم الان

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
بخدا دیوونه شدم بعضیا میان با اکانت تل پیام میدن ب شوهرم ک تویه برج ۷ تا۱۰ ازهم جدامیشین 

😂😂😂😂ناراحت نشیا خاهر پس تووو مگ شلغمییی خو تل مل وات مات اینستا مینستا هر چی برنامه مجازی رو گوشیش پاک کن شمارشم عوض کن بگو شمارشم دیگ ب اون رفیق جفنگش نده

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بخدا دیوونه شدم بعضیا میان با اکانت تل پیام میدن ب شوهرم ک تویه برج ۷ تا۱۰ ازهم جدامیشین 

یا خدا چرا این کارو میکنن؟؟؟؟؟؟دشمن دارید حتما تروخدا نذار اینجوری بشه حواست باشه

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
😂😂😂😂ناراحت نشیا خاهر پس تووو مگ شلغمییی خو تل مل وات مات اینستا مینستا هر چی برنامه مجازی رو گوش ...

اخه کارش ی جوریه ک باید داشته باشهو خطشم برا کارش نمیتونه عوض کنه دختر ک هیچی پسریم از فامیل اگه خاستگارمن بوده پ میده بااکانت الکی😐

وقتی باتو هستم آنچه هستم راواقعاًدوست دارم
همه اطرافیا دارن میگن شما جدامیشین منتظر جدایی مان

چرا منتظرن مشکل دارین؟میگم شاید دوست شوهرت از خودش دراورده

هرگاه بنده بگوید بسم الله الرحمن الرحیم،خداوند متعال میگوید :بنده ی من ،با نام من آغاز کرد،بر من است که کارهایش را به انجام رسانم،و اورا در همه حال برکت دهم💖
اخه کارش ی جوریه ک باید داشته باشهو خطشم برا کارش نمیتونه عوض کنه دختر ک هیچی پسریم از فامیل اگه خاس ...

😐😐😐😐😐پس فالگیره درست گفته همه دست ب دس هم دادن میخان جداتون کنن اگ شوهرتو دوسداری زندگیتو دوسداری نزار کار ب جدایی بکشه شمارشو عوض کن