2777
2789
عنوان

خانوما دوست شوهرم برامون فال گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 892 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم دقیقا فقط سریع اسم شوهرمو برده

شاید قبلا اسم شوهرتو کسی بهش رسونده.شاید یه از قبل برنامه ریزی شده که جلوی شماهمچین حرفایی بزنن.به این چیزا اصلا توجه نون بچسب به زندگیت.اینایه مشت خرافاته.چراباید ذهنت درگیرباشه وقتی تو این زمونه به حرف هیشکی نمیشه اعتماد کرد چه برسه به یه فالگیر غریبه وبیکار 

اخه فالگیرم دقیقا اسم شوهرمو برده واقعا نمیدونم چی کنم

خواهر گلم اگه مثلا همیشه بگی مریضم اون موقع روحت هم اینو قبول میکنه بگی بدبختم دورازجون بدبخت میشی اگه بگی من شاید باعث جدایی شم خدا نکرده ........واینکه اگه بحثی کنی اصلا فکر نکن که نکنه ای بحث تقصیر من بشه و جداشیم 😊خوب فکر کن مطمین باش خوب پیش میاد

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

منم یه فالگیر دعانویس به بابام گفته بود که دخترت تو هقد حامله میشه و......خداروشکر دوساله سر خونه زندگیم هستم و تازه بفکر نی نی افتادیم اگه خدا بخواد 😊

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

عقد