2777
2789

سلام

تیرماه بعد از کات ، من رو از همه جا بلاک کرد جز واتسپ اصلیش.من کات رو پذیرفتم و علیرغم دفعات قبل که می جنگیدم براش این دفعه تسلیم شدم.

تو این مدت هیچ تماس و پیامی ندادم و تو سکت و بی خبری کامل سر کردم.وضعیتاش رو باز نمی کردم و با دوستای مشترکمون هم قطع ارتباط کردم که راحت تر جدایی رو بگذرونم

مهر تو اینستا از بلاک خارج شدم.هیچ واکنشی نشون ندادم .ی پیج مشترک داشتیم که عکسای مشترکمون رو پست می کردم و فقط ما دو نفر داشتیمش.پیج خودم رو انفالو ریمو کرده بود اما این پیج رو نه.اول ابان پیام داد من ب این پیج دسترسی ندارم لطفا عکسها رو پاک کنید.منم همینکارو کردم و عکس پروفایل پیج رو هم برداشتم و اسم پیج رو هم ب ی چیز الکی تغییر دادم 

نظرتون چیه

همون موقع بعد از کات پاک میکردی ، شایدم می‌خواسته سر صحبت و باز کنه .. واسه آشتی

خب پیج رو انفالو ریمو می کرد که نداشته باشدش

فقط من و خودش تو اون پیج بودیم .حالا چرا بعد از ۴ ماه اینو خاسته؟

خودش اون پیج رو ساخته بود می تونست بره موبایلی بگه بازیابیش کنن و خودش عکسا رو پاک کنه نه که بیاد ب من دایرکت بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نامزد بودیمزود جوش میاورد و می گفت کات من کوتاه می اومدماینبار حرفامو زدم و عصبانی شد و گفت کات م ...

ببین آدم مناسب زندگیم نی مطمئن باش سر اولین دعوا یا بحث مثلا میگه طلاق

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋