2777
2789

تاحالا همچین موردایی دیدین شنیدین یا براتون پیش اومده من بعد از سال ها رابطه این اتفاق برام افتاده واقعا ماتو مبهوتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسر دوست منم اینطوری بود گفت در نهایت مامانم باید برام زن انتخاب کنه بیچاره خیلی اذیت شد ولی وا ...

من اصا نمیخواستم بهاش ازدواج کنم انقد تو این سالا مخ منو شستو شو داد خودش خونوادش خیلی مشتاق بودن اخرش بخاطر اینکه من باید در کنار خونوادش زندگی کنم همه چیو رها کرد

چرا مات مبهوت طبیعیه 

چون که پسرا سر ازدواج خیلی منطقین 

من دوستپسرم بش میگم میخوام جدا بشم چشماش اشکی میشه بعد برای ازدواج میگم برنامت چیه میگ شاغل بشم بعد تصمیم میگیریم یعنی حتی نمیگه بعد شاغلی ازدواج میکنیم

بله برادر شوهرم یه دختری رو میخواست مادر شوهرم نپسندید کلا قیدشو زد

واقعا چطور میتونن انقد راحت قید طرف مقابلشونو بزنن 

بعد ما خانما اگه بخاطر یه زندگی راحت تر نپذیریم هزار جور برچسب میخوریم

من اصا نمیخواستم بهاش ازدواج کنم انقد تو این سالا مخ منو شستو شو داد خودش خونوادش خیلی مشتاق بودن اخ ...

واقعا غم سختیه 

من اصلا نمی‌دونم چی بگم 

ولی می‌دونم میگذره و حالت خوب میشه فقط نیاز به زمان داری