دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
من خودم ١ هفتهس از دوستم شنیدم شروع کردم دوستم موهاش خیلی روشنه قهوه ای روشن خوشمل ازش شامپوشو پرسیدم بابونه معرفی کرد اگه نتیجه دیدم در جریانت میزارمممم
اصن بیا باهم شروع کنیم ببینیم میشه یانه🎀
این کاربر حس شیشمی قوی میباشد ، چیزی خواستید در خدمتم 💅🏻 جدیدا تو این دوره زمونه مد شده دخترا ناز بکشن پسرا هم شدن پرنسسعلی🧔🏻♀️😐
آره من خودم یمدت صورتمو بخور بابونه میدادم همه میگفتن پوستت شفاف شده