2777
2789
عنوان

منوی غذای مهمونی ☺️

| مشاهده متن کامل بحث + 1378 بازدید | 95 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی مدل ازغذای اصلی رو حذف کن ب جای کشک بادمجونم‌فینگرفودبزار عزیزم

چه فینگر فودی  ؟

رول مرغ ؟  کراکت ؟ پیشنهادت چیه ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

چقدر سالاد الویه و سالاد ماکارونی .سالاد کاهو وسالاد اندونزی و ماست و خیار ،کشک و بادمجان سوپ شیر می ...

😂🤣🤣🤣🤣

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

اسی منم دعوت کن ازدوروزقبلش هیچی نمیخورم شربت اشتهام میخورم

عزیزم این چیزهایی که شمامیخوای بدی فقط توی بهشت یافت میشه هموناییه که خداوعده وعیدشوداده زیادم هست ازسرشونم زیاده خوش بگذره ولذت ببرید

فقط اسراف نکنیدنوش جانتون

یبار بعدازظهر سوپ‌شیر خوردم تا فردا صبحش سیر بودم این منو خیلی سنگینه بنظرم‌نصف این چیزا رو درست کن ...

اخه خودشون هم مهمون هاشون این شکلی هست و. وقتی وارد میشی همه چیز هست 

دوست ندارم چیزی کم بذارم براشون 😅

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

خسته میشیولی به همشون خوش میگذره

خسته شدن مهم نیست واقعا 

خیلی برام عزیزهستن 😍☺️

به سلامتی و خوش بگذره عزیزم

ممنونم عزیز دلم ❤️

وای استاتر خدا نکشتت از دیروز درگیر تخم مرغ پخته ایم با این تاپیکت دوباره یادم افتاد 

خودش کم بود شصتادتا پیرو تامیک تخم مرغ پخته هم داشتیم 

خانما تورو خدا همونجور که از خانواده خودتون پذیرایی میکنید از خانواده شوهرم پذیرایی کنید شوهر گناه داره خوردش نکنید 😅

عصرانه قهوه و کیک خونگی ، آب میوه ، بستنی و فالوه، تخمه و پفیلا میچسپه تو این هوا😃میوه: نارنگی ،مو ...

چه پیشنهاد های خوبی 

میوه هارو حتما اضافه میکنم  اصلا حواسم به گلابی نبود 😅

قهوه هم خوبه 👌🏻👌🏻

مرسی از پیشنهادت عزیزمممم

فدات بشم 🩷 به نظرت چی باید حذف بشه از پیش غذا ها؟

زنده باشی 

بین سالاد الویه و سالاد ماکارونی یکی رو انتخاب کن چون خیلی رسپی نزدیک‌ هم هستن و درست کردن جفتش فقط زحمت اضافه است  

و بین کشک و بادمجان و‌سوپ‌ بسته به ذایقه مهمان ها یکیش  کافیه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چه پیشنهاد های خوبی میوه هارو حتما اضافه میکنم اصلا حواسم به گلابی نبود 😅قهوه هم خوبه 👌🏻👌🏻مرسی ...

خوش بگذره

کدوم شهری تا منم بیام😂😂

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗