2777
2789
عنوان

درخشش جوکر بانوان و احسان علیخانی

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 58 پست

وااااا شوخی جن س یش کجا بؤد

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها پس من چرا متوجه شوخیای +۱۸نمیشم؟😑😂یعنی انقدر مثبتم😂😂ولی جدی مگه کجاهاش شوخی +۱۸ داشته😂

منم سوال شد برام 😂 یا ما خیلی ساده ایم یا اونا خیلی منحرفن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

اصن زنا کجا رقصیدن

منم سوال شد برام 😂 یا ما خیلی ساده ایم یا اونا خیلی منحرفن

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂

البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که یکم منحرف کننده بود ولی چیز دیگه ای رو من واقعا متوجه نشدم😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️

اسکل هسن دیگه 

حالا یه متین ستوده  ادا هایده رو در آورد شانه هاشو تکون داد اینا گفتن رقصیده 

😒

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که ...

موش تو سوراخ😁

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

والا من اصلا دقت نمیکنم به این چیزا😂😂البته یه چیزی تو جوکر ۲ فصل اولش بود یه بازی انجام میدادند که ...

من همون بازی هم متوجه نشدم🤣🤣

اسکل هسن دیگه حالا یه متین ستوده ادا هایده رو در آورد شانه هاشو تکون داد اینا گفتن رقصیده 😒

به خودشون 800میلیون بازدید داشته‍ گمون نکنم برای 30 40نفر لغوش کنن 

این فصل مردا کلا افتضاح لحظه به لحظه شوخی ج ن س ی

اما از دست رشید 😅

این فصل مردا کلا افتضاح لحظه به لحظه شوخی ج ن س ی

جدی؟

من اصلا این فصل  چیزی رو متوجه نمیشم😂

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️