2777
2789
عنوان

بنظر تون چرا یه مرد با موقعیت و شغل خوب سنش شده چهل ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
اصلا نمیدونه من دوسش دارم مشکل اینه چیکار کنم علاقه مند بشه بهم 😅

اینا اتفاقا خیلی دل نازکن و زود وابسته میشن و بگیرن😐😂 کافیه کوچکترین حرکتی بزنی مثلا براش غذا یا شیرینی درست کن یا یه بحثی رو باز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعییی اتفاقا چند روز پیش جایی کار داشتم . یه آقایی رو دیدم . واقعا دست و دلم لرزید . موقعیت اش عالی ...

ای جانم انشالله اونی که می‌خوای مصیبت بشه

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
اینا اتفاقا خیلی دل نازکن و زود وابسته میشن و بگیرن😐😂 کافیه کوچکترین حرکتی بزنی مثلا براش غذا یا ش ...

آخه دادستانه چی کنم🥲🤣

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
ببین اینو بگم بهت که من وکیلم اون دادستان بخاطر موقعیتش خیلی جدی هست تو محل کارش من حتی سلامم بهش نم ...

وای اون آقاهه که من جذب اش شدم .وکیله . استاد هیئت علمی دانشگاه هم هست . 😭😭😭

ببین اینو بگم بهت که من وکیلم اون دادستان بخاطر موقعیتش خیلی جدی هست تو محل کارش من حتی سلامم بهش نم ...

خب هر موقعیت شغلی باشه، وقتی شب میره خونه تی شرت و شلوار راحتی میپوسه و میشه یه ادم عادی

ولی باید زوم شی ببینی کسی دو داره، نداره، میخواد با کسی باشه، و...

موفق باشی دوست من🤗

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خب هر موقعیت شغلی باشه، وقتی شب میره خونه تی شرت و شلوار راحتی میپوسه و میشه یه ادم عادیولی باید زوم ...

چجوری بفهمم 

وای اون آقاهه که من جذب اش شدم .وکیله . استاد هیئت علمی دانشگاه هم هست . 😭😭😭

اخییی

خودت شاغلی؟

چجوری بفهمم

جز راحت شدن باهاش اخه راهی نداره

یه کم ریز ریز نزدیک شو بهش

عادت کنه بهت

باید بین شما و بقیه تو رفتارش اختلافی باشه ک بدونی حسی داره

وگرنه خب نمیخواد یا کسی رو داره حتما

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
جز راحت شدن باهاش اخه راهی ندارهیه کم ریز ریز نزدیک شو بهشعادت کنه بهتباید بین شما و بقیه تو رفتارش ...

ممنون عزیزم 

اره شاغلم . ولی اینجوری که فهمیدم . اونایی که وکیل و اینا هستن زیاد دم به تله نمیدن ازبس مورد خیانت ...

اره من خودم هم اعتماد نکنیم ولی عاشق داد. ستان شدم فرق داره قضیه اش🥴😅