2777
2789
عنوان

بنظر تون چرا یه مرد با موقعیت و شغل خوب سنش شده چهل ازدواج نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 43 پست
چون دوست نداره خودشو تو درد سر بندازه و بازار آزاد کیس واسش زیاده . من از اینجور مردا زیاد دیدم اطرا ...

بازار آزاد ؟

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز جنسیش برطرف میشه دیگه واسه چیشه ازدواج

پس عشق و تشکیل زندگی چی آدم بی بندوباری نیست 

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
منم دنبال زندگی ام دقیقا 🤣کاش عاشق من میشد نمی‌دونم چرا بهش علاقه من شدم انقد

مراجعه کننده داشتم از ۴۰ ب بالا

و واقعا متطقی و دنبال زندگی کردنن

اینکه ننت چی گفت، باجیت چی گفت ،براشون لوس بازیه

و وقتی بچسبن به یه نفر، واقعا از ته دل دوسش دارن

برا همینه شوگر ددی ها خیلی جذابیت دارن این زمونه..

چون میچسبن به زن زندگیشون و هیچ چیزی براسون مهم نیست..

بدست اوردن دل و کلا اعتمادشون ولی سخته هاااااا

زیاد با کسی  راحت نمیشن

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
مراجعه کننده داشتم از ۴۰ ب بالاو واقعا متطقی و دنبال زندگی کردنناینکه ننت چی گفت، باجیت چی گفت ،براش ...

تو محیط کارم زیاد همو میبینیم ولی نمی‌دونم چیکار کنم یه جور خاصی هست موقعیتمان 

مشکل منم همینه .😂من عاشق پسرای سی و خورده ای ساله میشم اونا هم که قصد ندارم.نمیدونم چرا اختلاف سنی ...

🤣🤣🤣🤣🤣منم پسر زیر ۳۵ کنسله برام 

کیس من 37 سالشه دوسم داره اما زیاد توجه و محبت نمیکنه فک میکنم بخاطر سنشه یا اینکه وقت نداره

اصلا نمیدونه من دوسش دارم مشکل اینه چیکار کنم علاقه مند بشه بهم 😅

تو محیط کارم زیاد همو میبینیم ولی نمی‌دونم چیکار کنم یه جور خاصی هست موقعیتمان

اونم نگاه و حرف و رفتارش یه جوری هست با شما؟ یا نه مثل بقیه و عادی ه؟

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
🤣🤣🤣🤣🤣منم پسر زیر ۳۵ کنسله برام

هعییی اتفاقا چند روز پیش جایی کار داشتم . یه آقایی رو دیدم . واقعا دست و دلم لرزید . موقعیت اش عالی بود ‌ . خوش هیکل و مجرد و خوش اخلاق . از ذهنم بیرون نمیره . واقعا کی قسمت من میشه ازدواج کنم 🥲

اونم نگاه و حرف و رفتارش یه جوری هست با شما؟ یا نه مثل بقیه و عادی ه؟

ببین اینو بگم بهت که من وکیلم اون دادستان بخاطر موقعیتش خیلی جدی هست تو محل کارش من حتی سلامم بهش نمیتونم بدم از بس علاقه دارم بهش تپش قلب میگیرم 🤣🤣🤣🤣اونم خدای ابهت ها