2777
2789
عنوان

رفع سفیدی مو

1418 بازدید | 11 پست

من تازه ۱۹ سالمه ی قسمتی از موهام سفید شده واقعا خیلی ناراحتم لطفا هر کی راهکاری برای رفع سفیدی مو داره بگه ممنون میشم شنیدم که روغن سیاهدانه خوبه تا حالا کسی استفاده کرده؟

روزی چند تا هلیله سیاه رو بزار تو یه کاسه آب و بزار رو گاز بجوشه . وقتی رنگ پس داد هلیله سیاه رو در بیار و آب تو کاسه رو بریز تو یه کاسه دیگه که بجوشه و حجمش کمتر بشه و غلیظ بشه و بخور . ۵ ماه این کارو کن موهای سفیدت دوباره سیاه میشن . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این کارو خودتون انجام دادین

بله . اولش که داشت موهام سبید میشد هر روز میخوردم و تا ۱ سال دیگه موهام سفید نشد ولی اعصابمو تو خونه خرد میکنن تمرکز ندارم هر روز بخورم . یادم میره . از روزی که نخوردم موهای سفیدم زیاد شده . موهای من تو ۳۷ سالگیرسفید شد . خیلی برام عجیبه که شما با این سن موهات سفید شده . چرا اینقدر فکر و خیال داری ؟ فقط ۱ مشگلت میشه ۲ تا مشگل . باید برای موهات هم حرص بخوری . سعی کندیه مقدار بی خیال بودنو یاد بگیری . هلیله سیاه رو در اصل میگن باید آسیاب کنی و روزی ۱ قاشق بخوری . یا اینکهدتو دهان خیس بخوره و میک بزنی که رنگدانه ها در بیاد . ولی تمام دندونات زرد میشه . بهترین روش استفاده ش همینه که تو کامنت قبلی گفتم . بعد از خوردن باید دهنتو با آب بشوری که رنگدانه ها نمونه تو دهان وگرنه دندون ها رو زرد میکنه . اگر هم مثل قرص درسته بخوری رنگدانه ها کامل در نمیاد . رنگدانه ش بیشتر رو پوستشه . اصل اون رنگدانه ها هستن . داروی امام کاظم تا حالا شنیدی ؟ همین هلیله سیاهه . ولی باید صبور باشی ‌. برای شما که زیر ۲۰ سال هستی دو ماهه نتیجه میده . روزی ۷ - ۸ تا رو به روشی که گفتم بجوشون . اینم بگم که اگر تا آخر عمرت هر روز بخوری ۱۲۰ ساله ت هم بشه موهات سفید نمیشه . 

هلیله ضرر نداره؟

همین الآن ۱۰ تا دونه جوشوندم و عصاره شو گرفتم خوردم . یه مدت بود نمیخوردم . خود هلیله ها رو که دیگه رنگدانه ش تو آب حل شده میندازم دور . هیچی هم نمیشه . روزی یه بار بیشتر نخور . خواصش هم خیدی زیاده . بینایی هم شنیدم قوی میکنه .