بله . اولش که داشت موهام سبید میشد هر روز میخوردم و تا ۱ سال دیگه موهام سفید نشد ولی اعصابمو تو خونه خرد میکنن تمرکز ندارم هر روز بخورم . یادم میره . از روزی که نخوردم موهای سفیدم زیاد شده . موهای من تو ۳۷ سالگیرسفید شد . خیلی برام عجیبه که شما با این سن موهات سفید شده . چرا اینقدر فکر و خیال داری ؟ فقط ۱ مشگلت میشه ۲ تا مشگل . باید برای موهات هم حرص بخوری . سعی کندیه مقدار بی خیال بودنو یاد بگیری . هلیله سیاه رو در اصل میگن باید آسیاب کنی و روزی ۱ قاشق بخوری . یا اینکهدتو دهان خیس بخوره و میک بزنی که رنگدانه ها در بیاد . ولی تمام دندونات زرد میشه . بهترین روش استفاده ش همینه که تو کامنت قبلی گفتم . بعد از خوردن باید دهنتو با آب بشوری که رنگدانه ها نمونه تو دهان وگرنه دندون ها رو زرد میکنه . اگر هم مثل قرص درسته بخوری رنگدانه ها کامل در نمیاد . رنگدانه ش بیشتر رو پوستشه . اصل اون رنگدانه ها هستن . داروی امام کاظم تا حالا شنیدی ؟ همین هلیله سیاهه . ولی باید صبور باشی . برای شما که زیر ۲۰ سال هستی دو ماهه نتیجه میده . روزی ۷ - ۸ تا رو به روشی که گفتم بجوشون . اینم بگم که اگر تا آخر عمرت هر روز بخوری ۱۲۰ ساله ت هم بشه موهات سفید نمیشه .