2777
2789
عنوان

نمیدونم این خواستگارم قبول کنم

632 بازدید | 44 پست

۲۱ سالمه ۱۶ سالگی ازدواج کردم ۱۸ سالگی بچه دار شدم  یک خواستگار مشکلش اینه زن و بچه داره ۳ تا بچه ولی خب میخواهد جدا زندگی کنیم وضع مالیش خیلی خوبه تریلی داره رااننده است ۳۲ سالشه 

بعد این خیلی وقته میخواهد بیاد خواستگادی من میگم نه خیلی خوش اخلاقه مرد خوبیه 

من با پسری در ارتباطم بهم گفت بگو نیاد من میام خواستگاریت  که همش میگه ۲۰ و. ۳۰ یا ۱۶ خانوادم موافق نیستن  بزار راضیشون کنم و..  بهونه میاره  نمیدونم چکار کنم اون دومی که به نظرم برا سرگرمی میخواهد نمیدونم اولی قبول کنم ؟؟خسته شدم مجبورم دارم کار میکنم روزی ۱۰ ساعت ماهی ۱۰ تومن درسممم میخونم دانشجو هم  موقعی ازدواج کنم مجبور نیستم برم سرکار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بری رو زندگی یکی دیگ

؟؟؟؟

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

هنوز که نه نمیدونم چکار کنم خسته شدم از کار

خیلی کارت زشته. نون ندارین بخورین؟ نمیتونی کار کنی؟ این انصافه بری اوار بشی رو زندگی یه زن دیگه؟ اگ خودت بودی چه حسی بهت دست میداد. بی‌انصاف

انقد ریپ