2777
2789
حرف بزن خالی شیگریه هم نکن گریه فقط روز ب روز شکننده ترو ضعیف ترت میکنه نمیدونم کدوم آدم فلان شده ای ...

دیگه اونقد حرفام زیاده خود خدا هم حوصله شنیدن نداره اخه مگه یه ادم چقد تحمل داره 

اگه راضی هستی برای شادی روح مادرم صلواتی بفرست
من دوس دارم الان زندگیم تموم شهکاش مرگ دست خودمون بودمثلا یکبار در طول عمر میتونستیم زمان مرگمون تعی ...

دور از جون نگو اینو

منم درک نمیکنم اینجور ادمارو ولی مطمئن باش کارمای کارشونو تو پیری با خفتو تنهایی پس میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ای کاش تخم ادمیزاد نمیفتاد رو کره زمین .یه مشت ادم حیوان نما هستن .

از حیوون هم بدتر باز حیوون لاقل قدرت تفکر نداره میگیم نمیفهمه ولی ی سری از ادما عقل دارن ازش استفاده نمیکنن

از حیوون هم بدتر باز حیوون لاقل قدرت تفکر نداره میگیم نمیفهمه ولی ی سری از ادما عقل دارن ازش استفاده ...

اره بخدا دمت گرم گل گفتی 

دیگه اونقد حرفام زیاده خود خدا هم حوصله شنیدن نداره اخه مگه یه ادم چقد تحمل داره

ولی من دارم هر موقع دوست داشتی ب خودم بگو

تحمل ادمارو نمیدونم ولی وقتی تا اینجاشو تحمل کردیو جیکت در نمیاد مطمئنم قوی تر از حرفایی

از حیوون هم بدتر باز حیوون لاقل قدرت تفکر نداره میگیم نمیفهمه ولی ی سری از ادما عقل دارن ازش استفاده ...

من دلم گرفته از ی آدم 

تموم مدت بهش خوبی کردم 

کمکش کردم 

مث خواهر بودم براش 

ولی یهو گفت همه چی تموم ،فراموشم کن 

و بلاکم کرد!!!

خیلی دلم از بلاک‌ کردنش گرفت،انگار که من یه مزاحم ناجورم یا ی همچین چیزی!

ولی من دارم هر موقع دوست داشتی ب خودم بگوتحمل ادمارو نمیدونم ولی وقتی تا اینجاشو تحمل کردیو جیکت در ...

هیییی چی بگم دیگه اب شدم اونقد تحمل کردم