2777
2789
عنوان

مادرم بهم میگه نرو خیلی ناراحته

211 بازدید | 19 پست

من دانشگاه آزاد زیست شناسی سلولی و مولکولی کرمان قبول شدم خودم بلوچ هستم خیلی ناراحتیم فقط یک برادر دارم که همش سفره منو مامانم هم جز هم کسی رو نداریم دیشب بغلم کرد گریه کرد

شهریه پرداخت کردیم میگه مهم نیست نرو دوره

برو دانشگاه شهریت بر میگردونن بیا شهر خودتون بده برو

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلاخره ک چی باید پیشرفت کنی دیگ برای مادرا خیلی سخته ..ولی تو خونه موندنم نمیشه ک شاید تونستی با مدرکت ی جای خوب بری سرکار بعد پشیمون میشی

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

نرو....

از من گوش کن اینو تو شهر خودت برو پیام نوری جایی

اما شهر دور اونم آزاد ارزش نداره

من خودم زاهدانم این اشتباه رو کردم الان پشیمونم

مدرک مدرکه مهم نیست کدوم دانشگاه باشه حتی غیر انتفاعی ها هم باشه فرق نداره ک

مامانت گناه داره

حالا اگر رشته آینده داری بود اره اما آینده دار هم نیست

بعد ما پدر هم نداشتیم خودش تنها مارو بزرگ کرد

میگم درخواست بدی شهریت بر میگردونن دادی یعنی چی نداره

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖