2777
2789
عنوان

دل درد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 35 پست
😢😢 یعنی چشه؟ الان  زنگ زدم شوهرم بیاد ببریمش بیمارستان

حتما ب ی خوراکی چیزی حساسیت داره نترس عزیرم یا ویرووس

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چایی نباتی عرق نعناعی ببرش دکتر درمانگاهی

یکم نبات بهش دادم بردمش بیمارستان ولی گفت چیزیش نیست آزمایششم چیزی نشون نداد😔 ولی دل خودم آروم نمیشه که تا شنبه ببرمش متخصص

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
عزیزم ایشالا که چیزی نیست  اما وقتی خون تو پوشکش بوده جدی بگیر و ببرش دکتر چی خورده ؟ دیروز&n ...

والا چیز خاصی نخورد تخم مرغ بود که اکثرا میخوره . آره حساسیت گاوی داشت ولی با رژیم برطرف شده بود

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
عزیزم ممکنه نفخ یا دل درد باشه. یا از سردی باشه انقباض شکمش درد ایجاد میکنه. قطره کولیکز یا عرق ن ...

بردمش بیمارستان دکتر شیفت دیدش گفت چیزیش نیس ولی خب من خودم دلم اروم نمیشه باید شنبه ببرمش دکتر متخصص

چرا عزیزم بچه بود داشت که برطرف شده بود 

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
حتما ب ی خوراکی چیزی حساسیت داره نترس عزیرم یا ویرووس

دکتر بیمارستان که دید میگه چیزی نیست ولی من خودم به دلم نیست چون حال و روزش میبینم یکم نبات دادم بهش تا بهتر شه شنبه باز ببرمش متخصص

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
نتیجه رو به ما هم اطلاع بده، من به شخصه نگران شدم.البته ایشالا چیزی نیست ولی خودم یه دختر سه ساله دا ...

قربونت عزیزم 

آره بخدا یعنی یه آن تو دستم بود بیحال افتاد از ترس نمیدونستم چیکار کنم از شانس بد پزشکا تعطیل فقط دکتر شیفت بیمارستان بود که اونم دید میگه چیزیش نیس ولی من خودم حالو روزش میبینم حالیم میشه بچم یطوریه 

حالا بهش نبات دادم بهتر بشه امشبو فردا رو بگذرونم شنبه ببرم متخصص اطفال ببینه

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
رگه خون تو مدفوعش البته اسهالم نبود 

اهان گفتم نکنه خدای نکرده سنگ کلیه باشه ان شا الله چیزی نیست

خدایا شکرت که در 99/9/9 مامان سرطان رو شکست داده و سالمه😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😘
دکتر بیمارستان که دید میگه چیزی نیست ولی من خودم به دلم نیست چون حال و روزش میبینم یکم نبات دادم بهش ...

انشاالله ک بلاش دور

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)