2777
2789
عنوان

دل درد😢

201 بازدید | 35 پست

پسرم دوسالشه درست حرف نمیزنه ولی کلمات رو ادا میکنه که منظورش رو بفهمم

حالا بی حال افتاده داره گریه میکنه 😢 میگه آی آی 😭😭 گریشم بند نمیاد میگم کجا آی شده دست میذاره رو دلش 😢 دیروزم  تو پوشکش یه رگه خون بود ولی چون شکمش اسهال نبود اهمیت ندادم حالام اسهالی نیست 

الان بزور خوابوندمش روی پام ولی داره ناله میکنه و میگه آیییی 😭😭😭 حالا چیکار کنم یعنی چشه بچم!! هیچکسم پیشم نیس دست تنها با بچه نمیدونم چیکار کنم کجا برم😢 یکمم گرم میشه  دوباره خنک میشه بدنش یعنی تبه؟؟😢

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش درمانگاه،بیخیالی طی نکن نکن بچه رو به این حال. ما ه، که دکتر نیستیم، فعلا یکم عرق نعنا بده بهش، ...

الان مرسی الان بلند میشم حاصرش کنم

زاگرس 🌋🌋☉🌋🌋 نفس ندارد...
نرفتم تا حالا

مررررسی 

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

عزیزم ممکنه نفخ یا دل درد باشه.

یا از سردی باشه

انقباض شکمش درد ایجاد میکنه.

قطره کولیکز یا عرق نعنا و نبات فعلا بهش بده.

اگر بهتر نشد ببرتش دکتر.

راستی به پروتئین گاوی حساسیت داشت قبلا؟