2777
2789

هر دومون بچه آخریم و خونه هردومون فقط مامان باباهان 

اما خب تا الان همش خونه اونا بودیم شبا 

شوهرم راحتتره اخه 

دیگه خجالت میکشم دیگه 

زشت نیست همش اونجام؟

البته شوهرم نیست زیاد دو هفته نیست یه هفته هست اون یه هفته همش اونجام من

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما چون طبقه پایین مادر شوهرم خالیه یسره اونجاییم  فقط شام باهاشون هستیم

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

هرجا که هر دو راحت ترید همونجا باشید

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

رسم نداریم خونه هم بمونیم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

من به دعوت هفته ای تقریبا دوروز میرفتم وهم سرمم به دعوت پدر و مادرم شبا برا شام گاهی میومد

شب نمیخوابیدم کلا پدرم خوشش نمیومد چیزی نمیگفت ولی من میفهمیدم واحترام شو نگه میداشتم

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾
شبا خونه اونا ولی فقط هفتهوای ۱ شبدیا نهایت ۲ شب

وای چجوری تحمل میکردی 

من نمیتونم اصلا 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

میگم مگه توو عقد مجبورین خودتونو آلاخون والاخون کنین؟

مگه قبل عقد با عقد چ فرقی داره؟؟؟

یعنی فکر میکنین تا عقد کردین باید سریع از سفره عقد کوله بارتونو جمع کنید هی مث جوجه اردکا دنبال هم باشین؟

بمونین خونه باباهاتون تا عروسی کنید برید خونه خودتون

عقدم ولی بابام نمیزاره برم شب بمونم 

مامانش هم اونقدر حرف بارم کرده یه رفتارایی انجام داده که همسرم میگه من هیچ دلخوشی ندارم تو رو اونجا ببرم 🥲 خیلی کم همو میبینیم 

کلا بدترین دوران زندگیم دوران نامزدی و عقدمه