2777
2789
عنوان

من فقط توگروه بودم

94 بازدید | 4 پست

من وقتی توگروه خانه داری و روزمرگی بودم. کارامو میکردم الان ازدیروز گروه رو پاکیدن دلو دماغ ندارم تمیز کنم همش خوابم میاد 

گروهی دارین توروبیکابرا خانه داری باشع لطفا بگین  حتی مسواک و شونه هم نزدم  اینقدر بی انگیزم

چرا تایپیکت رو بستی،شما علاوه بر تنبلی و شلختگی بنظرم حس حسادت شدیدی داری ،شما گفتی ماهی یک تومن پول تو جیبی داری خب با همون گوشت بخر ،عزیزم اگر برای غزه و لبان پول جمع میکنن برا اینکه ک شما گوشت نداری بخوری اونا حتی نون خالی هم ندارن خیلیاشون ،یه سقف ندارن رو سرشون 

بنظرم بیا از امروز یه کاری کن انرژی های مثبت جذب خودت کن ،حال دلت خوب کن ،حس تنفر ،عقده ،حسادت ،دروغ و هر حس بد رو بریز دور وقتی حال روح و روانت درست بشه ناخودآگاه به ظاهرت میرسی ،ب زندگیت میرسی

یعنی چی ک بدنم بو میده مگه ببخشید تو ده کوره زندگی میکنی ک حمام نباشه و تمیزی نباشه بنده خدا شپش میزنه بهت ،بچه سه سالتم میگیره یکم فک کن ب شوهرت بنده خدات ک صبح تا شب زحمت میکشه ب امید اینکه خانم خونه گرفته ن یه تن پرور 

ب دختر فک کن ک فردا میره مدرسه دوستاش میبینه از تمیزی برق میزنن این افسرده میشه تو سن کم 

ب خودت بیا دختر اینی ک چاقی ،بد هیکلی دلیل نمیشه کثافت ازت بباره ک ،اکثر خانمای ایرانی بعد زایمان قد یک بشکه شکم و پهلو رو دارن اما بازم با افتخار مردشون جذب خودشون میکنن

همه چی غذا نیست ،گاهی آدم نیاز داره ب یه زن پرشور و تمیز 

آدم نیاز داره ب یه مادر زیبا و خنده رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گه شما هم درمانده و آواره و بی پناه هستی!!!!شماره کارت بده تا واسا شما هم جمع آوری بشه

خانم محترم   ن آورم ن بیپناه ن مث تو بیشخصیت منظورم آواره های کشور خودمونه  

چرا تایپیکت رو بستی،شما علاوه بر تنبلی و شلختگی بنظرم حس حسادت شدیدی داری ،شما گفتی ماهی یک تومن پول ...

من گفتم توتاپیکم من هیچی بقیه آوارهای خودمون . متاسفم براتون ک این همه بدبخت و بیچاره توکشورتونه و کمک یکی دیگ میکنین و من مطمینم آه همینا توزندگیاتونه