2777
2789
عنوان

حسادت خانمی به خانم موفق دیگر

52 بازدید | 0 پست

میخوام موردی براتون تعریف کنم شاید براتون جالب باشه درسی باشه توی زندگی استفاده کنین ...

یه مراجعه کننده داشتیم از دوستان نزدیک منم بودن ؛ این دختر خانم گذشته وحشتناک داشتن خیلی بد . (دیگه میدونین قتل و تجاوز البته امیدوارم واسه کسی پیش نیاد سخت ترین درجه یک ترین از دید منفی بد دردی هست یک نفر تجربه میکنه .. ) 

این خانم توی کودکی این تجربه از دوران کودکی از خانواده درجه یک متحمل میشه ؛ گذشته فوق العاده دردناک داشت ..

مجموعه ما کمکش کردیم باهاش کار کردیم و.. تونست بلند بشه از اون درد ؛ در حدی بود به قول خودمون هیچکس نگاهش نمی‌کرد محلش نمیذاشت ... و اما با پشتکار دوست داشتن خودش،  درسش ادامه داد مستقل شد خونه ماشین خرید و الان واسم تعریف می‌کرد همون کسایی که محلش نمیدادن از لول پایینی الان همون آدما بازم دورش خالی کردن از حسادت که تونسته به درجه برسه همون آدما حسادت میکردن هم نرسیدن ، و اما از لحاظ عاطفی معنوی چقدر روابطش عالی شده خدا صد هزار مرتبه شکر برام تعریف می‌کرد آقایی توی اقوامشون که اصلا راضی به ازدواج با هیچکس نمی‌شده و دخترا اقوامشان آرزوش داشتن الان عاشق این خانم شده عاشق واقعی که چندین سال منتطرش بوده.هست ! من واقعا به وجودش افتخار کردم خوشحال بودم هستم هم خودم هم دوستانم بهش کمک کردیم به اینجا برسه چون انرژی معنویش باز به زندگی خودمون برمیگرده ..‌

اینها تعریف کردم سخت ترین بدترین اتفاق اول جهان برای یک نفر افتاده چطور بلند شد خودش خودشو خوشبخت کرد .. اول باید بگم خودمون باید بخوایم تا آخر... خودمون بخوایم پشتش همه چی فراهم میشه ... 

عالی باشین