سلام تاحالا بیماری داشتین که از کما دراومده باشه؟بیمارمون حدود چهل روز پیش تصادف کرد و سمت چپ جمجمه شکستگی داشت ۴یا ۵روز کما بود و الان یه ماهه که از کما دراومده و حدود دو هفته س که از بیمارستان مرخص شده.عمل هم نداشته.الان مشکل پرخاشگری بیش از حدش هست حافظه ش هم هنوز مشکل داره و گاهی هم که حالش خوبه اصلا اون سابق نیست .رفتاراش عجیب شده.تاحالا تجربه مشابه داشتین ؟تو خانواده و نزدیک منظورمه میخوام از تجربیاتتون بگین ممنون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درمورد خاطراتی که داشتین حرف بزنین خاطرات بامزه و قدیمی
وقتی حالش خوبه خودش دوست داره حرف بزنه وقتی هم عصبیه نمیشه باهاش حرف زد مدام فحش میده و دادو بیداد.تو سر خودش میکوبه که خب براش بده و مجبوریم دست ها و پاهاش و ببندیم و شب طولانی ما آغاز میشود...مدام داد میزنه تا این تایما بیداره و اذیت میکنه بعد این تایم میخوابه
وقتی حالش خوبه خودش دوست داره حرف بزنه وقتی هم عصبیه نمیشه باهاش حرف زد مدام فحش میده و دادو بیداد.ت ...
به مرور بهتر میشن ولی ی سری چیزا برای همیشه تغییر میکنه مثلا یکی از عزیزان من بعد اتفاقی که براش افتاده کلا ساعت خوابش بهم ریخته و هنوزم همش بیدار میشه
به مرور بهتر میشن ولی ی سری چیزا برای همیشه تغییر میکنه مثلا یکی از عزیزان من بعد اتفاقی که براش افت ...
فقط ساعت خوابشون بهم خورده؟؟بعد چند وقت حالش بهتر شد و اذیت هاش کم شد؟؟ما سه نفری داریم نگهداری میکنیم ازش واقعا سخت و طاقت فرساست مریض اینجوری.اصلا خواب نداره