2777
2789
عنوان

بیمار از کما برگشته

316 بازدید | 13 پست

سلام تاحالا بیماری داشتین که از کما دراومده باشه؟بیمارمون حدود چهل روز پیش تصادف کرد و سمت چپ جمجمه شکستگی داشت ۴یا ۵روز کما بود و الان یه ماهه که از کما دراومده و حدود دو هفته س که از بیمارستان مرخص شده.عمل هم نداشته.الان مشکل پرخاشگری بیش از حدش هست حافظه ش هم هنوز مشکل داره و گاهی هم که حالش خوبه اصلا اون سابق نیست .رفتاراش عجیب شده.تاحالا تجربه مشابه داشتین ؟تو خانواده و نزدیک منظورمه میخوام از تجربیاتتون بگین ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب طول میکشه با دکترش صحبت کنید بهش آرامبخش بده خوب میشه انشالله برای سلامتیش حمد میخونم انشالله که ...

خیلی ممنونم.با دکترش صحبت کردیم دارو هم داره استفاده میکنه اما دونستن تجربه بقیه کسایی که تو این شرایط بودن خیلی کمک کننده هست

خیلی وقته من نبودم اینطوری شوه الان داره ازدواج میکنه

خب خداروشکر که حالشون خوب شده .یعنی درحال حاضر هم سعی میکنن استرس نداشته باشه؟هیچ عارضه ای از اون زمان روشون مونده یانه؟

درمورد خاطراتی که داشتین حرف بزنین خاطرات بامزه و قدیمی

وقتی حالش خوبه خودش دوست داره حرف بزنه وقتی هم عصبیه نمیشه باهاش حرف زد مدام فحش میده و دادو بیداد.تو سر خودش میکوبه که خب براش بده و مجبوریم دست ها و پاهاش و ببندیم و شب طولانی ما آغاز می‌شود...مدام داد میزنه تا این تایما بیداره و اذیت میکنه بعد این تایم میخوابه

وقتی حالش خوبه خودش دوست داره حرف بزنه وقتی هم عصبیه نمیشه باهاش حرف زد مدام فحش میده و دادو بیداد.ت ...

به مرور بهتر میشن ولی ی سری چیزا برای همیشه تغییر میکنه مثلا یکی از عزیزان من بعد اتفاقی که براش افتاده کلا ساعت خوابش بهم ریخته و هنوزم همش بیدار میشه 

به مرور بهتر میشن ولی ی سری چیزا برای همیشه تغییر میکنه مثلا یکی از عزیزان من بعد اتفاقی که براش افت ...

فقط ساعت خوابشون بهم خورده؟؟بعد چند وقت حالش بهتر شد و اذیت هاش کم شد؟؟ما سه نفری داریم نگهداری میکنیم ازش واقعا سخت و طاقت فرساست مریض اینجوری.اصلا خواب نداره