2777
2789

باشه؟؟؟

۸۰ درصد  کابینتا سفیده ۲۰ درصد طرح چوب استفاده کردم 

حالا نمیدونم لوازم برقی رو مثل یخچال مایکروفر فر  توستر رو چ رنگی بردارم؟؟؟ 

سفید یا  سیلور؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم یعنی چی بچه ها دست میزنن بهش بره تو؟؟؟؟یعنی سفید بردارم؟

ن مثلا با اسباب بازی یا یه وسیله مثلا چیزی یه ضربه بخوره تو رفتگی داشته باشه خیلی تو چشمه یا لک اب از اب سرد کنش که بخورن و بریزه زود جاش میمونه باید دستمال بکشی 

اگه آشپزخونت و خونتون کلا کوچیکه سفید بخر بی روحم نمیشه کلی اکسسوری و دکوری چوبی هست که بخری بزاری رو کابینت 

اما اگه خونتون بزرگه سیلور بخر 

من همه وسیله برقی هام سیلوره خونمون 140 متره احساس میکنم آشپزخونه رو خفه و کوچیک کرده میخوام سفید بخرم

اگه آشپزخونت و خونتون کلا کوچیکه سفید بخر بی روحم نمیشه کلی اکسسوری و دکوری چوبی هست که بخری بزاری ر ...

آشپزخونم ۳در۴ 

۱۲ متره

پذیرایی ۵۰ متر

چ کنم سفید یا سیلور؟

یه چیزی بهت بگم

من خودم برقیا رو نقره ای خریدم و مامانم سفید داره همه چی 

به کابینتات کاری ندارم ولی خواستم اینو بهت بگم شاید بدردت بخوره

اگه خیلی زرنگ و تمیزی که هیچ اما اگه مثل من خیلی زرنگ نیستی اینو بهت بگم که رنگ نقره ای خیلی زود کثیف میشه و لکه رو نشون میده درحالی که سفید اینطوری نیست ماه بگذره و بهش دست نزنی ممکنه اصلا کثیف نشه ولی نقره ای فقط یه قطره آب روش بریزه لک میشه و باید دستمال بکشی خلاصه که برا من خیلی رو اعصابمه و حوصله ی تمیز کردن ندارم و همیشه یخچال و لباسشویی و بقیه چیزا کثیف و لکه